Olet täällä

Kuva: MNO / HTS

Urbaaniluonto-projekti osa Zodiak – Uuden tanssin keskuksen ja Helsingin taiteilijaseuran toimintaa, jota tukevat Helsingin Kulttuurikeskus, Kanneltalo, Tertun taimi ja kukka, HSY:n Metsäpirtin multa, Hyötykasviyhdistys, Työhevosharrastajat, Tanja Lundsten, Fiskars ja Pavunvarsi.

16.9.2016 18:00 17.9.2016 16:00 18.9.2016 16:00

Urbaaniluonto-sadonkorjuujuhla

Kannelmäkeen perustetuilla yhteisöllisillä puutarhoilla järjestetään Urbaaniluonto-sadonkorjuujuhlat kesäkauden päätökseksi 16.-18.9.2016! Juhlat järjestetään perjantaina juna-aseman viereisen Sitratorin urbaanissa tunnelmassa sekä lauantaina ja sunnuntaina syksyisellä Antinniityn yhteisöpuutarhalla kauppakeskus Kaaren takana. 

Kolmen päivän aikana luvassa on upeita tanssiesityksiä, mielenkiintoisia bändejä, kuvataide-, musiikki- ja puutarhatyöpajoja sekä tulitaidetta! Koko tapahtuman ajan paikalla on Labby Cateringin katukeittiö tarjoilemassa sadosta taidolla valmistettua kasviskaturuokaa. Tule herkuttelemaan! Vapaa pääsy!

OHJELMA:

Perjantai 16.9. | Sitratori

– 18:00 Tanssin ja kuvataiteen työpaja: kuva- ja performanssitaiteilija Jenny Suhonen ja muusikko Juuso Hannukainen. Tule piirtämään Sitratorin tanssijoita ja ohikulkijoita! Kesto 45 min.

– 18:45 Tanssiteos Garden Dap: tanssi ja koreografia Henna Räsänen ja Sabastian Björkman. Kesto 15 min.

– 19:15 Musta5 soittaa kauniita indiepop-vaikutteisia orginaalikappaleita. Kesto 30 min.

– 19:45 Tanssiteos Garden Dap. Tanssi ja koregrafia Henna Räsänen ja Sabastian Björkman. Kesto 15 min.

– 20:15 Dead End Scene -yhtye tarjoilee modernia metallia. Kesto 30 min.

– 21:00 Faruusa soittaa mukaansatempaavaa rai-poppia. Kesto 20 min.

– 21:45 Company Passika. Illan päättää upea tulishow. Kesto 10 min.

 

Lauantai 17.9. | Antinniitty

– 16:00 Tanssiesitys Mitä puut tekevät syyskuussa. Esitys ja koreografia Triitanssijat. Esityspaikka Malminkartanolla, jonne kävellään Antinniityltä. Kokonaiskesto 1 h.

– 16:00 Äänisuunnittelija Guy Dowsett esittelee yhteisöpuutarhaan rakennetun ääni-installationsa IMPLANTS

– 16:15 Työpajoja: Osallistu Sing&Shine -kuoron musiikki- tai puutarhuri Janne Länsipuron puutarhatyöpajaan. Molempien kesto 1 h.

– 17:15 Tanssiesitys Kompostikumppanuutta. Esitys ja koreografia Leena Gustavson. Musiikki Jukka Gustavson. Mukana tanssimassa myös Kannelmäen peruskoulun tokaluokkalaisia! Kesto 15 min.

– 17:30 Tanssiteos Puutarhatanssit. Koreografia Jenni Koistinen. Tanssijat: Minun nimeni on -projektin osallistujat. Kesto 15 min.

– 18:00 Tanssiesitys Sounds of Terra. Tanssi ja koreogarfia Hanna Pajala-Assefa. Ääni Guy Dowsett. Kesto 15 min.

– 18:30 JImbino Vegan and the Swing Barbarians soittaa menevää jazzia. Kesto noin 45 min.

– 19:30 Ant Killers Puma Luna soittaa akustista flok-rockia. Kesto 30 min.

- 20:15 Sing&Shine Singers -kuoro. Kesto 30 min.

 

– 18:30 Jimbino Vegan and the Swing Barbarians soittaa menevää jazzia. Kesto noin 45 min. – 19:30 Ant Killer Puma Luna soittaa akustista flok-rockia. Kesto 30 min. – 20:15 Sing&Shine Singers -kuoro. Kesto 30 min.

 

Sunnuntai 18.9. | Antinniitty

– 16:00 Tanssiesitys Mitä puut tekevät syyskuussa. Esitys ja koreografia Triitanssijat. Esityspaikka Malminkartanolla, jonne kävellään Antinniityltä. Kokonaiskesto 1 h.

– 16:15 Hevospatsaan julkistus. Suunnittelu ja toteutus kuvataiteilija Enni Kömmistö sekä TAIDEKEHÄ-hankkeen osallistujat.

– 16:30 Äänisuunnittelija Guy Dowsett esittelee yhteisöpuutarhaan rakennetun ääni-installationsa IMPLANTS

– 16:30 Kuvataidetyöpaja: kuva ja performanssitaiteilija Jenny Suhosen kanssa tehdään taidetta Antinniityn heinäpaaleista. Kesto n. 45 min.

– 16:30 Tanja Lundsten opastaa Uuras-suomenhevosen valjastuksessa.

– 17:00 Uuras kuljetta kärryillä kyytiin tahtovia koko iltapäivän. Maksuton!

– 17:30 Tanssiteos Puutarhatanssit. Koreografia Jenni Koistinen. Tanssijat: MNO:n osallistujat. Kesto 15 min.

– 18:00 Tanssiesitys Sounds of Terra. Tanssi ja koreografia Hanna Pajala-Assefa. Ääni Guy Dowsett. Kesto 15 min.

 

Vapaa pääsy! Tervetuloa mukaan juhlistamaan alkavaa syksyä!

Sitratori: Klaneettitie 5, 00420 Hki
Antinniitty: Leikarinpolku 2, 00420 Hki 

Seuraa ohjelmaa ja tutustu esityksiin facebookissa
https://www.facebook.com/events/1762017857389332/ 

Lisätietoja:
terhi.pursiainen@zodiak.fi
www.minunnimeni.blogspot.fi
www.facebook.com/mnozodiak