Corinne Mustosen ohjaamalla Heittäydy liikkeeseen kurssilla keskitytään tanssin riemuun ja yhteisöllisyyteen.

Kehollisilla harjoitteilla viritämme itsemme yhteiseen uteliaisuuden tilaan, josta leikin ja improvisaation avulla luomme yhteisiä tansseja ja havaintoja. Ravistelemme, heilumme, tanssimme musiikkiin, tanssimme musiikitta, ihmettelemme, ihailemme toisiamme, hikoilemme ja hurjastelemme. Lähtökohtaisesti pyrimme liikkumaan kokonaisvaltaisesti; kutsuen koko itsemme tanssimaan. Kurssi on kaikille avoin, ja kaikki harjoitteet ovat mukailtavissa osallistujien tarpeiden mukaan. Pyrimme yhteisesti luomaan syrjinnästä vapaan tilan, jossa jokainen oppii jokaiselta.

Corinne Mustonen on Helsingissä asustava freelance tanssija ja esiintyjä. Hän rakastaa tanssimista, ja priorisoi tasa-arvoisia ja eettisiä työympäristöjä. Tanssijantyön ohella hän kirjoittelee runoja ja ränttejä, urheilee ja opiskelee näyttelijäntaiteen maisteriohjelmassa.

Corinne on valmistunut tanssijaksi Tukholman taiteellisesta yliopistosta. Hän on esiintynyt muun muassa Liisa Pentin, Deborah Hayn, Ian Kalerin, Judith-Sanchez Ruizin, Eleanor Bauerin, Mattias Anderssonin, Sara Grotenfeltin sekä Emmi Vennan teoksissa.

https://www.corinnemustonen.com/


* * * * *

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -kurssikokonaisuudessa ohjaajina toimivat pääsääntöisesti kuluvan ja tulevan kauden esitysohjelmistossa nähtävien teosten koreografit ja esiintyjät. Heittäydy liikkeeseen -tunnit sopivat kaikille ja mukaan voi heittäytyä vaikkei aiempaa tanssikokemusta omaisikaan. Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -tuntien keskiössä on liike ja liikkuminen mutta kurssit ovat myös mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisiin tanssipraktiikoihin vaihtuvien ohjaajien kautta.