Suvi Tuomisen ohjaamalla Heittäydy liikkeeseen jakson tunneilla lähestytään erilaisia teemoja, joiden tarkoituksena on kehon sisäisten rytmien ja liike-energioiden ulos tanssiminen.

Jokainen tunti sisältää teemaan virittävän alkulämmittelyn, pitkän ja energisoivan tanssiosuuden sekä tunnin sulkevan fiilistelyhetken. Tunneilla työskennellään yksin, pareittain ja pienryhmissä. Jokaisella tunnilla käytetään erilaisia rytmejä ja musiikkeja, jotka tukevat tunnin rakennetta.
 

Suvi Tuominen on tanssija sekä laaja-alainen esitys- ja näyttämötaiteen ammattilainen. Hän on työskennellyt useissa poikkitaiteellisissa projekteissa, joissa mm. kuva-, ääni-, media-, sävellys-, käsite-, ja videotaiteen menetelmät ovat olleet läsnä. Tällä hetkellä Suvi työskentelee tanssijana Maija Hirvasen Mesh-teoksessa, joka nähdään Zodiakin ohjelmistossa syyskuussa 2022. Tanssissa Suvia kiehtoo nautinnon ja erilaisten energisten tilojen aktivoiva vaikutus sekä itseen, että ympäristöön.

www.suvituominen.com / instagram: www.instagram.com/suvi_tuominen


* * * * *

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -kurssikokonaisuudessa ohjaajina toimivat pääsääntöisesti kuluvan ja tulevan kauden esitysohjelmistossa nähtävien teosten koreografit ja esiintyjät. Heittäydy liikkeeseen -tunnit sopivat kaikille ja mukaan voi heittäytyä vaikkei aiempaa tanssikokemusta omaisikaan. Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -tuntien keskiössä on liike ja liikkuminen mutta kurssit ovat myös mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisiin tanssipraktiikoihin vaihtuvien ohjaajien kautta.