Tässä työpajassa tutkitaan yhdessä tapoja antaa aivojen ja kehon tehdä mitä ne haluavat. Työpaja on suunnattu kaikille tanssin ammattilaisille ja se järjestetään yhteistyössä Tanssille ry: n sekä Entirely Moved | Kaikki Liikkuu ry: n kanssa. 

Frauke Requardt työpajan sisällöstä:

Minulla on eletty kokemus ADHD:sta ja asun neuromonimuotoisessa perheessä. Vaikeuksien peittäminen on hyvin yleistä neurodivergenteille ihmisille siinä määrin, että siitä tulee kuin toinen luonto. Tällä voi olla vakavia seurauksia, jotka johtavat loppuunpalamiseen tai yksinkertaisesti tuskaan siitä, ettei koskaan ole täysin oma itsensä.

Vaikka työskentelemmekin taiteen parissa – ilmaisunvapauden paikassa – saatamme kantaa mukanamme ideoita ja ihanteita siitä, millaista työskentely tanssin parissa tulisi olla, mikä ei ​​välttämättä sovikaan maailmassa olemisen ja tekemisen tapoihimme.

Tässä työpajassa haluaisin yhdessä tutkia tapoja antaa aivojen ja kehon tehdä mitä ne haluavat.

Tämä on kokemuksellinen työpaja, jossa osallistujan tulee olla valmis pohtimaan ja reflektoimaan omaa kokemustaan maailmassa olemisesta ja taiteentekijänä olemisesta.

Frauke Requardt työskentelee syksyllä 2023 ensi-illassa olevan Janina Rajakangas Projektin Tanssija-teoksen työryhmän tukena Helsingissä Kiasmassa ja Zodiakilla. Työpajan teemat risteävät teoksen teemojen kanssa.

https://www.zodiak.fi/fi/ohjelmisto/tanssija

 

Frauke Requardt on saksalaissyntyinen Lontoossa asuva koreografi. Frauke Requardtin koreografiselle työlleen ominaista on fyysisesti haastava koreografia, vahva teatraalisuus, synkkä huumori ja yleinen surrealismi. Yhdessä David Rosenbergin kanssa hän tekee laajan mittakaavan ulkoilmateoksia yleisöille, jotka käyttävät kuulokkeita. Hän työskentelee myös eksistentiaalisena psykoterapeuttina.  

ttps://www.requardt-rosenberg.com/