Mikko Hyvösen ohjaamalla jaksolla heittäydytään liikkeeseen improvisaatioharjoitteiden avulla. Harjoitamme mm. tanssin musikaalisuutta, artikulaatiota ja koordinaatiota.

Tunnin alussa virittäydymme kehollisuuteen meditatiivisten, rentouttavien ja lämmittävien harjoitteiden avulla. Tavoitteena on pitää hauskaa liikkeen ja tanssin parissa ja löytää uusia mahdollisuuksia ja energioita sisältämme kehotietoisuutta ohjaavien mielikuvien avulla.

Mikko Hyvönen on koreografi ja tanssija (P.A.R.T.S. Bryssel), joka työskentelee esiintyjänä kansainvälisesti. Koreografina hän toimii tällä hetkellä kuhmolaisten nuorten Taika-ryhmän kanssa ja KOSMOS -projektin parissa, joka valittiin Tanssin talon SPARKS -hankkeeseen. Hyvönen on mukana esiintyjänä Marianna Henrikssonin ja Anna Mustosen Eros -esityksessä Zodiakissa lokakuussa 2022.


* * * * *

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -kurssikokonaisuudessa ohjaajina toimivat pääsääntöisesti kuluvan ja tulevan kauden esitysohjelmistossa nähtävien teosten koreografit ja esiintyjät. Heittäydy liikkeeseen -tunnit sopivat kaikille ja mukaan voi heittäytyä vaikkei aiempaa tanssikokemusta omaisikaan. Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -tuntien keskiössä on liike ja liikkuminen mutta kurssit ovat myös mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisiin tanssipraktiikoihin vaihtuvien ohjaajien kautta.