Jenni-Elina von Baghin seniorikurssilla keskitytään kokonaisvaltaiseen keholliseen havaintoon yhteisten tehtävälähtöisten harjoitusten avulla. Kurssista järjestetään kaksi saman sisältöistä ryhmää.

Etsimme kytköksiä äänen, ilmaisun ja liikkeen välillä. Viritämme psykofyysistä kokonaisuuttamme luovuuden äärelle. Tutkimme tunnilla tanssin mahdollisuutta laajentua tilassa moninaisena ilmaisuna. Kurssilla valmistamme myös pienimuotoisia esityksiä ja iloitsemme esiintymisen ja katsomisen tapahtumasta.

* * * * *


Jenni-Elina von Bagh on suomalainen koreografi ja esiintyjä. Von Baghilla on takanaan pitkä kansainvälinen ura tanssijana ja esiintyjänä niin Suomessa, Ruotsissa kuin Keski-Euroopassa ennen valmistumistaan koreografiksi Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitokselta vuonna 2018. Hän työskentelee usein kompositionaalisten rinnakkaisuuksien verkostoissa, joissa keho, kieli, ääni ja muut näyttämölliset elementit resonoivat keskenään. Häntä kiinnostaa haastaa esiintyjä ruumista kohtaamaan uusia ei-inhimillisiä ulottuvuuksia ja tutkimaan esitystä rinnakkaisena esimerkiksi filosofiselle pohdinnalle. Hänen viimeisimpiä koreografisia töitään ovat ”Void – A Psychodrama” (Culture Centre Caisa, Helsinki, 2021) ”A Prologue” (Zodiak- Uuden Tanssin Keskus, 2020), Living Documents, (MDT Tukholma/ Image Tanz, Wien 2019), ”Posthuman days” (Zodiak, 2018). Vuosina 2020 -2022 von Bagh työskentelee Taiteen edistämiskeskuksen kolmivuotisen työskentelyapurahan turvin.