Tiia Kasurisen ohjaamalla seniorikurssilla nautitaan musiikista, liikutaan vuoroin pehmeästi ja vuoroin jäntevästi, ravistellaan kehoa, tutkitaan tasoja ja tanssitaan omista lähtökohdista.

 

 

Tiia kasurisen ohjaamat tunnit koostuvat enimmäkseen ohjatuista improvisaatioharjoitteista, joissa osallistujien on mahdollista soveltaa tehtävänantoja omalle keholle ja liikkuvuudelle sopivaksi. Kurssin aikana tutustutaan lisäksi Kasurisen tulevan teoksen “ONSTAGE” liikkeellisiin tehtäviin. Aiempaa kokemusta tanssin parista ei tarvita!

 

* * * * *

 

Tiia Kasurinen on tanssija, koreografi ja taiteilija, joka valmistui Tukholman taideyliopistosta vuonna 2017. Hän tutkii töissään mm.  identiteetin, sukupuolen, vallan ja pop-kulttuurin teemoja, usein maskeerauksen ja visuaalisen muodonmuutoksen kautta. Youtube- tutorialit ja somaattinen liike kulkevat hänen töissään rinnakkain, luoden tunnistettavan estetiikan. Kasurisen töitä on näytetty mm. Zodiak - Uuden tanssin keskuksessa, Helsingin Juhlaviikoilla, Reykjavik Art Festivaleilla ja New Performance Turku-festivaaleilla. Kun Tiia ei työskentele omien projektiensa parissa, hän tekee töitä esiintyjänä ja kollaboraattorina muille taiteilijoille ja heidän kanssaan.