Olet täällä

Kuva: Magdalena Åberg

Urbaaniluonto on Kaarelan alueella toimivien yhteisöllistä toimintaa alueen asukkaille tarjoavien Minun nimeni on –hankkeen sekä Taidekehä-hankkeen yhteistyöprojekti. 

 Projektia tukevat Helsingin Kulttuurikeskus, Kanneltalo, Pirilän Kukkatalo, Fiskars, Pavunvarsi, Hyötykasviyhdistys, HSY:n Metsäpirtin multa, Kannelmäen peruskoulu, Prisma Kaari ja Kauppakeskus Kaari.

2.5.2017 09:00 - 15:00

Antinniityn yhteisöpuutarhan kyntö

Kauppakeskus Kaaren viereiselle Antinniityn yhteisöpuutarhalle kynnetään ja äestetään hevosvoimin lisää maata. Kevättyöt tulee tekemään sympaattinen suomenhevosruuna Uuras tiistaina 2.5. klo 9-15.

Tule kokemaan pala perinnehistoriaamme Antinniitylle! Tapahtuma on osa Minun nimeni on -hankkeen kaupunkiviljelyä ja taidetta yhdistävää Urbaaniluonto-projektia.

Tapahtuman aikataulu 2.5. klo 9-15:
klo 9-13 kyntö
klo 13-13:30 tauko
klo 13:30 perinteinen valjastus
klo 14-15 äestys
Paikka: Antinniitty, Leikarinpolku 2, 00420 Hki.
Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin – tervetuloa!

Yhteisöpuutarhan toimintaan voit osallistua Antinniityn yhteisöpuutarha –ryhmässä, viikoittaisesti järjestettävien viljelytalkoiden puitteissa tiistai-iltaisin klo 17-20 Kaaren 2. kerroksen aulassa tai osallistumalla puutarhalla järjestettävään Puutarhatanssit-työpajaan! Maksuton.

Lisätietoja:
www.facebook.com/mnozodiak
www.minunnimeni.blogspot.fi
terhi.pursiainen@zodiak.fi