Olet täällä

Kaikille

Kuva: Aura Nukari

26.4.2018 18:00 3.5.2018 18:00 17.5.2018 18:00 24.5.2018 18:00 31.5.2018 18:00

Kurssiarkisto 2018 Body is Voice

Heini Nukarin ohjaama työpaja Body is Voice vahvistaa kehon ja äänen luovaa yhteistyötä. Laajennamme äänen ilmaisullisia mahdollisuuksia hengityksen ja liikkeen kautta. Keskitymme kehon eri osiin ja kerroksiin ja annamme niille äänen. Soolo-, pari- ja ryhmäharjoitukset tarjoavat työkaluja, joiden avulla voimme löytää itsestämme uusia äänellisiä ja liikkeellisiä puolia, ja jotka johdattavat meidät luontevaan improvisaatioon. Body is Voice -työpaja pyrkii kannattelemaan jokaisen yksilöllistä matkaa kehoonsa unohtamatta positiivista synergiaa, joka yleensä syntyy kun ryhmä ihmisiä herkistyy kuuntelemaan toisiaan.

Torstaisin 26.4.-31.5. klo 18-20.30 (HUOM! ei tuntia 10.5.)
Ohjaaja: Heini Nukari
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 5 krt / 12,5 h
Kurssimaksu: 110 euroa
Ilmoittautuminen 12.4. mennessä.
Ilmoittautuminen on päättynyt. Kurssilla on vielä muutama paikka vapaana. Ota yhteyttä elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, jos haluat mukaan.

Heini Nukari on tanssitaiteilija, jolle liike ja ääni ovat samanvahvuisia ilmaisumuotoja. Hän on tutkinut niiden suhdetta improvisaation, musiikin tekemisen, kenttä-äänitysten ja Body is Voice -työskentelyn kautta. Opetuksessaan Heini ammentaa monivuotisesta kokemuksesta esiintyjänä ja kehon mahdollisuuksien tutkijana. Hän on saanut vaikutteita mm. Roy Hart -teatterin äänimetodista, Release-tekniikasta, Kontakti-improvisaatiosta, Buto-tanssista, joogasta, Qigongista, Body-Mind Centeringistä ja Autenttisesta liikkestä.

www.body-is-voice.com

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)