Olet täällä

Kurssi

Kuva: Mikko Hyvönen

6.4.2018 18:00 7.4.2018 11:00

Kurssiarkisto 2018 crystal pieces -työpaja

TYÖPAJA ON PERUTTU

crystal pieces -työpaja sisältää harjoitteita ja materiaaleja Mikko Hyvösen crystal pieces -esityksen tekoprosessin varrelta. Teemme lämmittelyksi mm. kundalinijoogaan liittyviä harjoitteita, hengitysharjoituksia ja selkärangan liikkeitä. Jatkamme tanssillisilla harjoitteilla, joissa toimitaan ryhmässä yhteistyössä toisten tanssijoiden kanssa. Harjoittelemme mielikuvien käyttöä, äänenkäyttöä, esiintymiseen liittyviä harjoitteita ja transsitansseja. Kaikki harjoitteet liittyvät työskentelyyn oman, toisten esiintyjien ja yleisön energioiden kanssa.

Työpaja soveltuu aktiivisille harrastajille sekä ammattilaisille (esiintyjille ja tanssijoille).

Perjantaina 6.4. klo 18-20 ja lauantaina 7.4. klo 11-14
Ohjaaja: Mikko Hyvönen
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 5 h
Kurssimaksu: 45 euroa
Ilmoittautuminen 27.3. mennessä.

Mikko Hyvönen työskentelee esiintyjänä ja koreografina Brysseliä majapaikkanaan pitäen. Hänen viimeisimpiä töitään ovat crystal pieces: human beings yhteistyössä tanssiryhmä
Off/Balancen kanssa sekä Zodiakissa kantaesitetty Organic synthetic. Mikko on toiminut esiintyjänä Rosas / Anne Teresa De Keersmaeker ryhmässä, Claire Croizen ja Etienne Guilloteaun kanssa, koreografina muusikko Lauri Sallisen Solitude-projektissa sekä esiintyjänä Veli Lehtovaaran Peltotiekeskustelu-esityksessä.

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)