Olet täällä

Kaikille

Kuva: Ilkka Saastamoinen

24.4.2016 11:00

Kurssiarkisto 2016 Danger of a Single Story - Shaking the Concept of Whiteness

Kaikille avoin työpaja

Onko tieto objektiivista tai neutraalia? Miten todellisuus rakentuu ja manifestoituu yhteiskunnassamme? Millaisia tarinoita toiseudesta kerromme? Millaisia valtarakenteita vahvistamme tai puremme taiteessa? Millaisten silmälasien läpi tarkastelemme ympäröivää maailmaa?

Aktivisti Maryan Abdulkarimin ja koreografi Sonya Lindforsin yhteisessä työpajassa tutkitaan ja ravistellaan valkoisuuden (whiteness) konseptia puhumalla, katsomalla, ravistelemalla, tutkimalla ja kokeilemalla.

Sonya Lindfors on helsinkiläinen koreografi ja UrbanApa-taideyhteisön taiteellinen johtaja. Töissään hän pyrkii ravistelemaan, purkamaan ja venyttämään valtarakennelmia. Tällä hetkellä Sonyan tutkimuskohteina ovat toiseuden representoiminen, feikkiys ja Bad Girls - method.

Maryan Abdulkarim on yhteiskunnallinen Tampereella kasvanut sekatyöläinen, joka kirjoittaa kolumneja ja vetää yhden naisen yritystä.

Työpaja on osa #StopHatredNow-tapahtumaviikkoa.

Sunnuntaina 24.4. klo 11-14
Ohjaajat: Sonya Lindfors ja Maryan Abdulkarim
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 1 krt / 3 h
Hinta: 35 €
Ilmoittautumisaika on päättynyt mutta kurssilla on vielä tilaa. Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä s-postia osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)