Olet täällä

Kaikille

Kuva: Katja Tolonen

La 19.9. 12:00 Su 20.9. 12:00

Do what you saw (siirretty syksylle 2020)

Kurssi toteutetaan syksyllä 2020. Uudet päivämäärät alla.

Oblivia jakaa kollektiivisen praktiikkaansa työpajassa teemalla: Structures of Love.

Työpajassa esittelemme do what you saw -devising-metodimme. Aloitamme kehon ja äänen lämmittelyllä ja siirrymme siitä työskentelyyn do what you sawn parissa. Do what you saw on tapa tuottaa ja jakaa materiaalia kollektiivisesti. Suodattamalla (distil) ja jakamalla tuotetut materialit työpajan osallistujat luovat runsaan materiaalipankin joka käytetään päivän päätteeksi. Työpaja houkuttelee kokeilemaan ideoiden suodattamista ja jakamista ja niiden muuntamista kollektiivisesti toiminnaksi, ääneksi ja tekstiksi. Osallistujat kohtaavat tapoja työskennellä hienovaraisuuden, huumorin, läsnäolon ja ajoituksen kanssa.

Do what you saw syntyi alun perin Oblivian perustajajäsenten Timo Fredrikssonin, Anna Krzystekin (1968-2017) ja Annika Tudeerin kollektiivisena materiaalintuottotyökaluna Oblivian teoksia varten. Nyt Oblivian kollektiivinen työ on jatkunu pian kaksikymmentä vuotta.

Lauantai-sunnuntai 19.-20.9. klo 12-16
Ohjaaja: Annika Tudeer
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 8 h
Kurssimaksu: 75 euroa
Ilmoittautuminen avataan 3.6.

Vuonna 2000 Helsingissä perustettu esitystaideryhmä Oblivia on tullut tutuksi mahtipontisista ideoistaan ja minimalistista esityksistään. Oblivian katsojat osaavat odottaa ryhmältä kaavoihin kangistumattomia, mutta obliviamaiseksi  tunnistettavia elämyksiä. Oblivia on kehittynyt useiden vaiheiden kautta työryhmästä kansainvälisesti tunnustetuksi jatkuvatoimiseksi ryhmäksi, joka tekee yhteistyötä kotimaisten ja kansainvälisten teatterien, ryhmien ja taiteilijoiden kanssa ja tutkii nykyisyyttä uuden näyttämötaiteen keinoin.

*****

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla zodiak@zodiak.fi. Peruutuksesta peritään aina toimisto- ja hallintomaksu 10% kurssin hinnasta. Tarkista viimeinen peruutuspäivä yläpuolelta kurssitiedoista.

Akuuteissa sairaustapauksissa, ota yhteys Zodiakiin. Kurssimaksusta voi saada palautuksen vain kirjallisella lääkärintodistuksella.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä ja SmartumPay-sovelluksella sekä Edenredin virikeseteleillä ja MyEdenred -mobiilimaksuna. Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä tai pankki- / luottokortilla.

Lisätiedot ja tiedustelut: Tiia Kekäläinen, zodiak@zodiak.fi, p 041 319 8722 (arkisin klo 13-16)