Olet täällä

Ammattilaisille
8.11.2014 10:00 9.11.2014 10:00

Kurssiarkisto 2014 Elina Pirinen: Music is the Best

Koreografi-tanssija-muusikko Elina Pirisen ammattilaiskurssilla Music is the Best etsitään musiikin tekemisen parhainta, ihastuttavinta ja vavahduttavinta olemusta. Oletko aina halunnut tehdä musiikkia, mutta et ole tarpeeksi ehtinyt, uskaltanut tai tiennyt miten? Tule muuttamaan tämä tilanne.

Kaksipäiväinen kurssi koostuu monenlaisista musikaalisuuden löytymisen, laulamisen, säveltämisen, lyriikkatyöskentelyn, soittamisen ja sovittamisen harjoitteista. Kurssilla näyttämötaiteilijan ruumis viritetään eri tavoin musiikin luomista varten, lauletaan, soitetaan, kirjoitetaan ja sovitetaan omia ja kaverin tekemiä biisejä eri soittimilla mielikuvituksellisesti ja sopivan haastavasti. Työskentely tapahtuu sekä soolona että ryhmissä.

Kurssi on suunnattu tanssi-, teatteri-, sirkus-, performanssi- ja esitystaiteen parissa toimiville ammattilaisille ja ammattiopiskelijoille. Kurssi on itsenäinen jatko-osa Pirisen syksyllä 2013 ohjaamalle ammattilaiskurssille Dance Artists Making Music. Music is the Best -työpajaan voi osallistua vaikkei aiempaa kokemusta musiikin tekemisestä olekaan.

Elina Pirinen: Music is the Best
Aika: la–su 8.-9.11. klo 10–15 (yht. 10 h)
Paikka: Zodiak Studio C4
Kurssimaksu 60€

Ilmoittautuminen on päättynyt. Ota yhteyttä Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, 050 587 0470 (arkisin klo 11–16)

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).