Olet täällä

Kaikille

Kuva: Sonja Jokiniemi

21.1.2017 10:00 22.1.2017 10:00

Kurssiarkisto 2017 Esineet, kieli ja ruumis

Kurssilla on vielä tilaa. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi

Sonja Jokiniemen ohjaamalla kurssilla tutkitaan kielellisyyttä suhteessa esineisiin, materiaaleihin ja kokemuksellisuuteen. Työskentelyssä avataan ei-määriteltävän aukkoja ja uudelleenmäärittelyn tilanteita. Aistillisilla tutkimuksilla kartoitetaan uudenlaisia yhteyksiä ympäristöön ja siinä oleviin materiaalisuuksiin. Pyrimme luomaan monitasoisia merkityksenluomisprosesseja osallistujan yksilöllisyyden kautta. Työpajassa tehdään liike-, aisti-, kirjoitus- ja esinetehtäviä yksin ja parin kanssa. Työpaja sopii kaikille, joita kiinnostavat esineet, kieli ja liike sekä niiden välinen yhteys. Kurssi käsittelee Sonja Jokiniemen tulevan teoksen Blab teemoja. Teos saa ensi-iltansa Zodiakin ohjelmistossa marraskuussa 2017.

Sonja Jokiniemi on esitystaiteilija ja koreografi, joka tekee monitaiteellista työtä liittyen esine-ekologioihin, kieleen, ajatteluun sekä neuro- ja psykodiversiteettiin. Häntä kiinnostavat subjektiiviset sisäiset maailmat, jotka avaavat laajempia sosiopoliittisia rakenteita.

Jokiniemen tausta on nykytanssissa, koreografiassa ja esitystaiteessa. Hän on myös itseoppinut kuvataiteissa. Jokiniemi on opiskellut DAS Theatre - Academy of Theatre and Dance -yliopistossa Amsterdamissa sekä Laban Centressä Lontoossa. Jokiniemi on osallistunut Daghdha Dance Companyn isännöimään taiteilijaresidenssiin vuonna 2008-2009.

Lauantaina 21.1. klo 10-14.30
Sunnuntaina 22.1. klo 10-14.30
Ohjaaja: Sonja Jokiniemi
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 2 krt / 9 h
Hinta: 70 €
Mahdolliset peruutukset 13.1. mennessä.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä peruutuspäivänä klo 16 mennessä. Tarkista kurssin viimeinen peruutuspäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla (ainoastaan tasaraha!) tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)