Olet täällä

Kantaesitys
FIELDS OF GLORY – KUNNIAN KENTÄT

Koreografia ja ohjaus: Jarkko Partanen
Koreografin assistentti: Johannes Purovaara
Dramaturgi: Anni Klein
Valo- ja visuaalinen suunnittelu: Samuli Laine
Valosuunnittelijan assistentti: Ilmari Paananen
Äänisuunnittelu: Jussi Matikainen
Pukusuunnittelu: Laura Haapakangas
Ompelija: Anne Konttinen
Projektituottaja: Ulrika Vilke
Tuotanto: Zodiak – Uuden tanssin keskus, Helsingin juhlaviikot
Yhteistyössä: RAY
Kuvat: Katri Naukkarinen

Kesto: 70 min

Taiteilijatapaaminen 20.8. esityksen jälkeen.

Liput Tiketistä alkaen 27/16,50 €
Zodiakin sarjakortti ei käy festivaaliesityksiin.

ELÄINTARHAN URHEILUKENTTÄ
Sisäänkäynti Vauhtitien puoleisesta portista.

19.8.2015 21:00 Ensi-ilta
20.8.2015 21:00
21.8.2015 21:00

Esitysarkisto 2015 Jarkko Partanen: Fields of Glory – Kunnian kentät

Urheiluareenat ovat perinteisesti olleet treenattujen vartaloiden ja huippusuoritusten näyttämöitä. Niillä taistellaan voitoista ja ennätyksistä sekä tunnetaan ylpeyttä ja riemua omien menestyksestä. Kilvoittelu ei tapahdu ainoastaan urheilun tasolla. Voimannäytteet ja politiikka ovat läsnä myös seremonioissa, puheissa ja siinä ketkä kisoihin osallistuvat.

Koreografi Jarkko Partasen ohjaama Fields of Glory – Kunnian kentät on fiktiiviset kisat ja niiden avajaisseremonia, jossa jätetään jäähyväiset perinteiselle sankaruudelle ja hurrataan moninaisuudelle.

Elokuun pimenevässä illassa Eläintarhan kentälle marssii 100 urheaa miestä. Yleisön kannustamana he astuvat esiin kaikkine vahvuuksineen ja heikkouksineen haastamaan itsensä ja meidät. Luvassa on rohkeutta, intohimoa, hikeä, kauneutta, häpeää ja fanfaareja.

Fields of Glory – Kunnian kentät on osa Zodiakin yleisötyön 10-vuotisjuhlasyksyä. Se kantaesitetään osana Helsingin juhlaviikkojen ohjelmaa. Esitys tuotetaan yhteistyössä RAY:n kanssa.

Juhlaviikkojen esitysten jälkeen Fields of Glory  esitetään syyskuun alussa Kuopiossa paikallisten osallistujien voimin. Fields of Glory Kuopio nähdään Väinölänniemen stadionilla lauantaina 5.9. osana ANTI-festivaalin ohjelmistoa.

Fields of Glory Kuopio toteutetaan yhteistyössä Raha-automaattiyhdistyksen, Itäisen tanssin aluekeskuksen, Zodiak – Uuden tanssin keskuksen ja Helsingin juhlaviikkojen kanssa. Yhteistyö on osa RAY:n laajempaa Hyvän tahdon taidetta -hanketta.

 

Puvustusta mahdollistamassa:

 

Lavastusta mahdollistamassa: