Olet täällä

Kaikille

Kuva: Sari Palmgren

Kurssi on osa Minun nimeni on –taideprojektin toimintaa, jota tukevat Kanneltalo ja Helsingin Kulttuurikeskus.

9.8.2016 18:00 10.8.2016 18:00

Kurssiarkisto 2016 Flash mob - esityskurssi

Syksyn aikana toteutetaan Helsingin keskustassa ja Kannelmäessä julkisissa tiloissa joukko kansalaisaktivismin rajapinnoilla liikkuvia Flash mob –tempauksia. Flash mob on tapahtuma, jossa ennalta sovittuna ajankohtana joukko ihmisiä kerääntyy julkiselle paikalle ja tekee jotain yllätyksellistä. Flash mob –esityskurssi on elokuussa järjestettävä kahden päivän tiiviskurssi, johon haetaan suurta joukkoa tanssista ja esiintymisestä kiinnostuneita henkilöitä ikään ja esiintymiskokemukseen katsomatta. Osallistua voi yksin tai ryhmän kanssa, kaikki mahtuvat kurssille!

Esityskurssi toimii valmistavana vaiheena syksyn aikana toteutettaville kantaa ottaville tempauksille. Kurssin aikana tehdään liikkeellisiä harjoitteita vetäjien johdolla sekä harjoitellaan suunnitteilla olevia Flash mobeja sekä esiintymistä. Tempaukset ovat suunniteltu suurimittaisiksi, jossa esiintyjät ovat tärkeässä roolissa.

Ti-ke 9.-10.8. klo 18-20
Paikka: Kanneltalon auditorio
Tämän lisäksi kurssiin kuuluu tempausten esitysajat, jotka tarkentuvat syksyllä. 
Ohjaajat: Sari Palmgren ja Jukka Tarvainen sekä tempaukset suunnitteleva ryhmä.
Hinta: Maksuton
Sitovat ilmoittautumiset 4.8. mennessä osoitteeseen zyleisotyo@gmail.com.

Ilmoittautua voi koko kesän ajan. Kaikki ilmoittautuneet mahtuvat kurssille. Olemme lomalla 22.6.-31.7.16 välisen ajan, jolloin tiedusteluihin ei valitettavasti vastata. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja peruutukset on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen ilmoittautumisajan umpeutumista.