Olet täällä

Kuva: A set from Anne Juren’s piece Fantasmical Anatomies

The European Commission accepts no responsibility for the contents of the publication.

The Finnish National Agency for Education is hosting the national agency for the European Union’s education and youth programmes.

Vapaa pääsy (ennakkoilmoittautuminen)

KIASMA-TEATTERI & ZODIAK STAGE

30.8.2019 12:00 - 19:30 31.8.2019 09:30 - 21:00

Future Manifestos - Exploring the Future Potentials of Artistic Doctorates in Dance and Performance

Miltä taiteellinen tutkimus voisi tulevaisuudessa näyttää? Millä tavalla taiteellista väitöstutkimusta tekevä tutkija voisi kohdata maailman uudella tavalla? Miten väitöstutkimuksen tekemistä voisi ajatella tai asemoida uudelleen? Onko taiteellisella väitöstutkimuksella jotain vaikutusta? Millainen rooli taiteella on tässä?

Kutsumme sinut kokemaan kolmen taiteilija-tutkijan tulevaisuuden utopistiset manifestit, ja pohtimaan taiteellisen tutkimuksen tulevaisuuden mahdollisuuksia tanssissa ja esityksen/esityksessä. Future Manifestos -tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden kuvitella uudelleen taiteilija-tutkijan roolia sekä taiteen asemaa taiteellisessa tutkimuksessa.

Artistic Doctorates in Europe: Third cycle provision in Dance and Performance (ADiE) on kolmivuotinen projekti, joka tarkastelee taiteellista tutkimusta tanssin ja esittävän taiteen tohtorikoulutuksen kontekstissa. Future Manifestos on hankkeen lopputapahtuma. Sen järjestävät Zodiak, Esittävien taiteiden tutkimuskeskus (Uniarts Helsinki) ja Kiasma-teatteri.

Tilaisuus on maksuton ja sopii kaikille taiteellisesta tutkimuksesta kiinnostuneille! Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Ohjelma järjestetään Kiasma-teatterissa (pe 30.8.) ja Zodiakin tiloissa Kaapelitehtaalla (la 31.8.). 

Katso tarkemmat tiedot ja koko ohjelma verkkosivuiltamme kohdasta Future Manifestos.

Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten varaa paikkasi ajoissa!