Olet täällä

Kaikille

Kuva: Martin Dam Kristensen

14.2.2018 18:00 21.2.2018 18:00 28.2.2018 18:00 7.3.2018 18:00 14.3.2018 18:00

Kurssiarkisto 2018 Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille, keskiviikon kurssi, jakso 1

Hei! Ilo päästä opettamaan sinulle kurssia täällä Helsingissä. Ohjaan vapaan ja luovan liikkeen harjoitteita, joihin on helppo uppoutua osallistujan kokemuksesta ja taustasta huolimatta. Lähestymme liikettä kaikissa tasoissa (lattiasta yläilmoihin) ja kaikissa suunnissa (mm. eteen, sivuille, taakse). Lähdemme kohti leikillistä liikettä myös eri kehonosien avulla, jotka voivat ohjata tanssia kohti näitä edellämainittuja tasoja ja suuntia. Teemme pariharjoitteita, sekä hauskoja esilläolon tehtäviä, joiden kehittämisestä minun on kiittäminen Keski-Pohjanmaan Kansanopistossa opettamani nk. Virtaset-erityisryhmän oppilaita. Tätä varten pidä mielessä kurssille tullessasi joku lempikappaleesi, jonka soidessa sinun on mahdoton pysyä liikkumatta. Luvassa on yhdessä olemisen ja tekemisen meininkiä. Tervetuloa!

Keskiviikkoisin 14.2.-14.3. klo 18-19.30
Ohjaaja: Eleni Pierides
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 5 krt / 7,5 h
Kurssimaksu: 70 euroa
Ilmoittautuminen 31.1. mennessä.
Jakso 1 on täynnä. Voit ilmoittautua jonotuslistalle täältä.

Eleni Pierides (1986) on tanssitaiteilija Keski-Pohjanmaalta. Hänellä on yli vuosikymmenen kansainvälinen kokemus tanssin vapaalla kentällä (Suomi, Belgia, Ranska, Tanska). Oman taiteellisen työn lisäksi Eleni tekee säännöllisesti yhteistyötä suomalaiskoreografien kanssa (mm. Anna Mustonen, Taneli Törmä, Mia Malviniemi), opettaa Kokkolan seudulla ja Kannuksessa tanssia eri ikäisille, sekä ruokkii uteliaisuuttaan ja yhteistyöhaluaan niin akateemisella tutkimustyöllä kuin luottamustehtävillä. Hän on mm. Keski-Pohjanmaan Kansanopiston tanssitaiteen linjan vastaava opettaja sekä Kokkolan Talvitanssit -festivaalia järjestävän yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja.

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)