Olet täällä

Kaikille

Kuva: Soili Huhtakallio

Ke 9.9. 18:00 Ke 16.9. 18:00 Ke 23.9. 18:00 Ke 30.9. 18:00

Heittäydy liikkeeseen – nykytanssia kaikille (kevät 2020), keskiviikko, jakso 3 (siirretty syksylle 2020)

Kurssi toteutetaan syksyllä 2020. Uudet päivämäärät alla. HUOM! vain 4 kokoontumiskertaa, viimeinen kerta 3 tunnin pituinen.

Lahjaksi kutsuva katse nimisellä jaksolla keskitytään omaan liikkeeseen, joka syntyy toisen katseen alla. Tunneilla liikutaan oman privaatin liikekokemuksen ja nähdyksi tulemisen välillä. Liikutaan, katsotaan, ollaan katsottavina, tehdään kevyellä otteella esityslahjoja. 

Keskiviikkoisin 9.9.-30.9. klo 18-19.30 (viimeinen kerta 18-21)
Ohjaajat: Pietari Kärki
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 5 krt / 7,5 h
Kurssimaksu: 70 euroa
Ilmoittautuminen avataan 3.6.

Pietari Kärki (they/them), taiteilijanimeltään Pie Kär, on taiteilija ja esiintyjä, joka parhaillaan viimeistelee koreografiopintojaan Teatterikorkeakoulussa. Pietaria kiinnostaa koreografina erityisesti julkisen tilan liikkeen tarkkaileminen ja esiintyjänä erityisesti suhde yleisöön. Pietari esiintyy keväällä 2020 Zodiakin ohjelmistossa Mikko Makkosen teoksessa Actions x Figures.

*****

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla zodiak@zodiak.fi. Peruutuksesta peritään aina toimisto- ja hallintomaksu 10% kurssin hinnasta. Tarkista viimeinen peruutuspäivä yläpuolelta kurssitiedoista.

Akuuteissa sairaustapauksissa, ota yhteys Zodiakiin. Kurssimaksusta voi saada palautuksen vain kirjallisella lääkärintodistuksella.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä ja SmartumPay-sovelluksella sekä Edenredin virikeseteleillä ja MyEdenred -mobiilimaksuna. Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä tai pankki- / luottokortilla.

Lisätiedot ja tiedustelut: Tiia Kekäläinen, zodiak@zodiak.fi, p 041 319 8722 (arkisin klo 13-16)