Olet täällä

Kaikille

Kuva: Anni Puuperä

Ti 8.9. 18:00 Ti 15.9. 18:00 Ti 22.9. 18:00 Ti 29.9. 18:00 Ti 6.10. 18:00

Heittäydy liikkeeseen – nykytanssia kaikille (kevät 2020), tiistai, jakso 2 (siirretty syksylle 2020)

Anni Puuperän Heittäydy liikkeeseen jakso siirtyy syksylle - uusi ajankohta on 8.9.-6.10. (tiistain ryhmä, jakso 1).

Anni Puuperän Heittäydy liikkeeseen -jaksolla liikumme tutkien ruumiillisia energioita ja niiden muutoksia. Työskentelemme sisältäpäin syntyvän liikkeen parissa, tanssimme ravistellen, juhlien ja hiljentyen. Liikumme pop-musiikin tahdissa, hiljaisuudessa ja tuottaen itse ääntä. Kurssilla liikutaan yhdessä ja yksin rakentaen hetkessä syntyviä koreografioita. Olennaista on työskentely lempeän ja turvallisen työilmapiirin lähtökohdista.

Anni Puuperä on työskennellyt tanssitaiteilijana vuodesta 2009 alkaen. Hän on toiminut koreografina, esiintyjänä ja pedagogina erilaisissa konteksteissa. Puuperän teoksia on esitetty mm. UrbanApa, Taideolohuone ja Young Choreographers (Moskova, ZIL) -festivaaleilla. Zodiakilla hän on työskennellyt yleisötyön projekteissa vuodesta 2016 alkaen.

Puuperää kiinnostaa kollektiivinen ja dialoginen työskentely sekä tunteiden ruumillisuudelle herkistyminen. Häntä kiinnostaa työskentely empatian ja hyvinvoinnin lähtökohdista ja utooppisen ajattelun harjoittaminen. Puuperälle taide on toisin tekemistä ja kokemista. Mahdollisuus toisenlaisiin todellisuuksiin.

Tiistaisin 17.3.-14.4. klo 18-19.30 (Huom! 24.3. klo 18.45-20.15)
Ohjaaja: Anni Puuperä
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 5 kertaa / 7,5 h
Osallistumismaksu: 70 euroa
Ilmoittautuminen 1.3. mennessä
Kurssi on viimeisiä paikkoja vaille täynnä!

Ilmoittautumislinkin löydät täältä.

*****

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla zodiak@zodiak.fi. Peruutuksesta peritään aina toimisto- ja hallintomaksu 10% kurssin hinnasta. Tarkista viimeinen peruutuspäivä yläpuolelta kurssitiedoista.

Akuuteissa sairaustapauksissa, ota yhteys Zodiakiin. Kurssimaksusta voi saada palautuksen vain kirjallisella lääkärintodistuksella.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä ja SmartumPay-sovelluksella sekä Edenredin virikeseteleillä ja MyEdenred -mobiilimaksuna. Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä tai pankki- / luottokortilla.

Lisätiedot ja tiedustelut: Tiia Kekäläinen, zodiak@zodiak.fi, p 041 319 8722 (arkisin klo 13-16)