Olet täällä

Kaikille

Kuva: Timo Wright

27.3.2019 18:00 3.4.2019 18:00 10.4.2019 18:00 17.4.2019 18:00 24.4.2019 18:00

Kurssiarkisto 2019 Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille, Stoan ryhmä

Tällä kurssilla harjoitamme tanssia tiedostavana, toiminnallisena ja irrationaalisena tapana linkittyä maailmaan. Virittäydymme kehotietoisuuden taajuuksille ja antaudumme olemisen selittämättömille tasoille, jotta maailmat voivat tulla valjastetuiksi, tanssituiksi. Harjoitamme liikkeen tekstuureja, kuuntelemme halun suuntia. Linjaudumme herkästi ja tarkasti järkeilemättömien tuulien suunnille. Tanssimme musiikin kanssa sekä ilman. Tunti koostuu alkulämmittelyistä, yksin- ja paritehtävistä sekä hetkessä syntyvän tanssin ja esilläolemisen harjoittelusta.

Keskiviikkoisin 27.3.-24.4. klo 18-19.30
Ohjaaja: Anna Koskela (27.3.) ja Saara Norvio (3.-24.4.)
Paikka: Stoa, musiikkisali
Kesto 5 krt / 7,5 h
Kurssimaksu: 65 euroa
Ilmoittautuminen on päättynyt. Kurssilla on vielä tilaa, ota yhteyttä elina.ruoho-kurola@zodiak.fi

Anna Koskela
on valmistunut Escola Superior de Dança:sta Lissabonista pääaineena nykytanssi. Häntä kiinnostaa erityisesti kehon yhteiskunnallinen ulottuvuus. Keho on jokaisen ensisijainen olinpaikka maailmassa, samalla se on myös suodatin maailman ja minun välissä. Jos kokisimme olevamme kehossamme turvassa, voisimme kääntää huomiomme sisältä ulos. Vallitsevassa asenneilmastossa oman kehon arvostaminen, kunnioittaminen ja rakastaminen on vallankumouksellinen teko.

Saara Norvio on Teatterikorkeakoulusta vuonna 2008 valmistunut tanssija. Hän on työskennellyt freelancerina lukuisissa kokoonpanoissa ja teoksissa, viimeksi Anna Maria Häkkisen teoksessa DANCE (Zodiak/Stoa 2018).  

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)