Olet täällä

Kaikille

Kuvat: Pekka Mäkinen ja Maija Hirvanen

14.11.2017 18:00 21.11.2017 18:00 28.11.2017 18:00 5.12.2017 18:00 12.12.2017 18:00

Kurssiarkisto 2017 Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille, tiistain ryhmä, jakso 3

HUOM! Jakso on täynnä. Voit ilmoittautua jonotuslistalle täältä.

Maija Hirvasen ohjaamalla kurssilla tanssitaan liikkeen nautintoon ja omaan tanssikokemukseen keskittyen. Liikumme rajojamme herätellen, voimaamme vapauttaen, hengittäen, hikoillen, painovoiman kanssa ystävinä. Kurssilla tehdään rauhassa kehittyviä improvisaatioharjoitteita, kokonaisvaltaista liikettä tukevia lempeitä tekniikkakikkoja ja virittäytymisiä vapaaseen tanssiin.

Hirvasen omassa liiketaustassa on vaikutteita nykytanssista liikeimprovisaatioon, kontakti-improvisaatioon, aikidoon ja meditaatioon.

Tiistaisin 14.11.-12.12. klo 18-19.30
Ohjaaja: Maija Hirvanen
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 5 krt / 7,5 h
Kurssimaksu: 65 euroa
Ilmoittautuminen 31.10. mennessä

Maija Hirvanen on helsinkiläinen koreografi ja taiteilija. Hänen työnsä on kiertänyt laajasti sekä kansainvälisesti että Suomessa. Soolo- ja ryhmäesitysten lisäksi Hirvanen on tehnyt yhteistöitä ja projekteja muiden taiteilijoiden ja tahojen kanssa. Hirvasen teokset ovat sijoittuneet pääsiassa näyttämöille, mutta myös kaupunkitiloihin ja gallerioihin. Hirvanen on kiinnostunut taiteen ja erilaisten uskomusjärjestelmien välisistä suhteista, yhteistyön prosesseista kulttuurissa ja esityksestä yhteisöllisenä muistina. Hänet on kutsuttu vierailevaksi taiteilijaksi useisiin kansainvälisiin taiteilijalaboratorioihin, joista viimeisimpiä ovat Flying Circus Project Burmassa ja Singaporessa, FIT-verkoston Global City – Local City sekä Picnic on the Edge -vaihto-ohjelma Australiassa ja Suomessa. 

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)