Olet täällä

Kaikille

Kuva: Anders Carlson

4.9.2019 18:00 11.9.2019 18:00 18.9.2019 18:00 25.9.2019 18:00 2.10.2019 18:00

Kurssiarkisto 2019 Heittäydy liikkeeseen (syksy 2019), keskiviikko, jakso 1

Elina Pirisen Heittäydy liikkeeseen -jakso kutsuu sinut syvän ilon, villiyden, transgression, emansipaation ja sisäisten fantasioiden sisäänkirjoitettuihin nautintoihin ruumiillisen työskentelyn kanssa.

Kurssilla tutkitaan mitä kaikkea tarkoittaa kun ruumis tulee ruumista ulos mitä erilaisimpina muotoina, mielinä, estetiikkoina, väreinä, tapahtumina, tilanteina, temperamentteina sekä  subjektiivisena että kollektiivisena kokemuksena. Erilaisten anatomiaa herkistävien improvisatoristen ja kestollisten liike- ja äänitehtävien kautta lähestytään ruumiin merkillistä psykodynamiikkaa, josta muodostuu omia erikoistansseja, ruumiin bileitä yksin ja yhdessä.

Keskiviikkoisin 4.9.-2.10. klo 18-19.30
Ohjaaja: Elina Pirinen
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 15 krt / 3 x 5 kerran jakso
Kurssimaksu: 175 € / koko kausi, 70€ / jakso
Ilmoittautuminen 20.8. mennessä
Kurssi on nyt täynnä. Voit ilmoittautua jonotuslistalle täällä.

Elina Pirinen on Helsingissä asuva Suomessa ja kansainvälisesti toimiva koreografi-tanssija- säveltäjä-muusikko, taiteellinen johtaja ja tanssitaiteen opettaja. Hänen työn fokuksena on affektiivinen, emansipatorinen ja syväkokemuksellinen ruumiin, kielen, visuaalisuuden ja säveltaiteen juhliva yhteys.

Hän on tehnyt säännöllisesti yhteistyötä Zodiak-Uuden tanssin keskuksen, Kiasma-teatterin, esitystaiteen talo Mad Housen ja Esitystaiteen Seuran kanssa ja toimii Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ruotsinkielisen näyttelijäntaiteen laitoksen tanssitaiteen vastaavana ja muiden laitosten säännöllisenä vierailevana opettajana. Taiteellisen työn rinnalla hän toimii eläinaktiivina kaltoinkohdeltujen kotieläinten parissa ja tekee intensi-indie baroquedoommusiikkia orkesterinsa Al2Be3 kanssa.

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista viimeinen peruutuspäivä yläpuolelta kurssitiedoista. Peruutuksesta peritään toimisto- ja hallintomaksu 10% kurssin hinnasta. Akuuteissa sairaustapauksissa, ota yhteys Zodiakiin. Kurssimaksusta voi saada palautuksen vain kirjallisella lääkärintodistuksella.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä ja SmartumPay-sovelluksella sekä Edenredin virikeseteleillä ja MyEdenred -mobiilimaksuna. Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä tai pankki- / luottokortilla.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)