Olet täällä

Kaikille

Kuva: Kai Kuusisto

3.9.2019 18:00 10.9.2019 18:00 17.9.2019 18:00 24.9.2019 18:00 1.10.2019 18:00

Kurssiarkisto 2019 Heittäydy liikkeeseen (syksy 2019), tiistai, jakso 1

Marika Peuran ohjaamalla jaksolla heittäydytään omaan liikkeeseen rytmimusiikin, pääosin hip hop ja house musiikin säestämänä. Tunnit rakentuvat kunkin tapaamisen erityisen näkökulmaan virittävästä lämmittelystä, oman liikkeen etsimisestä erilaisten liiketehtävien kautta, päätyen erilaisiin pari ja ryhmä harjoitteisiin. Teemoja ovat mm. isolaatioiden ja luisen rakenteen tutkiminen, erilaiset liikelaadut, dynamiikat ja intensiteetit, sekä groovet ja rytmeillä leikkiminen. Kurssilla työskennellään sekä yksin, pareittain että ryhmissä. Kurssi sopii kaiken tasoisille tanssin harrastajille.

Tiistaisin 3.9.-1.10. klo 18-19.30
Ohjaaja: Marika Peura
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 5 krt / 7,5 h
Kurssimaksu: 175 € / koko kausi, 70€ / jakso
Ilmoittautuminen 19.8. mennessä
Kurssi on nyt täynnä. Ilmoittaudu jonotuslistalle täällä.

Marika Peura on helsinkiläinen koreografi, tanssija ja esiintyjä. Hän opiskelee koreografian maisteriohjelmassa Helsingin Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa. Peura on pitkän linjan katutanssija, päälajinaan freestyle hip hop. Peura on kiinnostunut intersektionaalisen feminismin praktiikoista. Viimeaikaisissa töissään hän on ollut tunteilun äärellä ja tarkastellut populaarikulttuurin ilmiöitä nykykoreografian keinoin. Peuran töissä on usein livemusiikillisia elementtejä. Hän on työskennellyt tanssijana Joona Halosen (fin), Samir Akikan (alg/fra), Branch Nebula (aus) ja Wang/Ramirez (ger/fra) teoksissa.

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista viimeinen peruutuspäivä yläpuolelta kurssitiedoista. Peruutuksesta peritään toimisto- ja hallintomaksu 10% kurssin hinnasta. Akuuteissa sairaustapauksissa, ota yhteys Zodiakiin. Kurssimaksusta voi saada palautuksen vain kirjallisella lääkärintodistuksella.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä ja SmartumPay-sovelluksella sekä Edenredin virikeseteleillä ja MyEdenred -mobiilimaksuna. Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä tai pankki- / luottokortilla.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)