Olet täällä

Kaikille

Kuva: Katri Pynnöniemi

Huom! Kurssi pidetään Zodiakin Studiossa B2.

28.1.2017 10:30 29.1.2017 10:30

Kurssiarkisto 2017 JÄÄtanssikurssi

KURSSILLA ON VIELÄ TILAA. Voit ilmoittautua kurssille sähköpostitse osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi

Huom! Kurssi pidetään Zodiakin studiossa B2.

Gabriela Aldana-Kekonin ohjaamalla tanssi-improvisaatiokurssilla tanssitaan sekä studiossa että ulkona. Tavoitteena on inspiroitua luonnosta, kokea talvi kehon ja liikkeen kautta sekä löytää tästä kylmästä ja kauniista vuodenajasta inspiraatio oman tanssin luomiseen.

Päivä alkaa studiossa, jossa teemme alkulämmittelyn. Ulkona liikumme inspiroituen paikoista ja ympäristöstä. Videoimme ulkona tehtäviä liikeharjoituksia ja ympäristöä. Syntyvää videomateriaalia käytetään studiossa, jossa rakennamme sen ympärille liikkuvan installaation. Studiossa käydään myös läpi ulkona tapahtuneen työskentelyn kokemukset liikkeen ja tekstin avulla.

Kurssille on tärkeä ottaa mukaan ulkona liikkumiseen sopivat lämpimät vaatteet. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tanssimisesta; riittää että sinulla on halua liikkua sekä kiinnostus pohtia ja uudistaa tanssin kautta omaa suhdettasi talveen ja kaamokseen. 

Lauantaina 28.1. klo 10.30-15
Sunnuntaina 29.1. klo 10.30-14
Ohjaaja: Gabriela Aldana-Kekoni
Paikka: Zodiak Studio B2
Kesto: 2 krt / 8 h
Hinta: 65 €
Mahdolliset peruutukset 20.1. mennessä.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä peruutuspäivänä klo 16 mennessä. Tarkista kurssin viimeinen peruutuspäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla (ainoastaan tasaraha!) tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)