Olet täällä

Ääniteos
JÄLKIÄ TAPULIKAUPUNKI

Työryhmä: Petra Vehviläinen ja Aino Juutilainen
Tuotanto: teatteri Circus Maximus (http://circusmaximus.fi)
Projektia tukee Koneen Säätiö.

Kuva: Petra Vehviläinen

Vapaa pääsy

Osa Paikallismaisemia-festivaalia

TAPULIKAUPUNKI

20.9.2019 19:00

Jälkiä Tapulikaupunki

Jälkiä Tapulikaupunki on teos, jonka päämääränä on kartoittaa jälkiä, joita jätämme ympäristöömme, kuin myös jälkiä joita ympäristömme jättää meihin. Teos käsittelee sitä, minkälaisessa vuorovaikutussuhteessa olemme ympäristömme kanssa. Teoksen tarkoitus on virittää ekologista herkkyyttä ja luoda kokemus kuulumisesta ja mahdollisuudestavaikuttaa tilaan, jossa elämme.

Teos on maksuttomasti kaikkien saatavilla ja koetaan yksilöllisesti kuulokkeiden kanssa vapaavalintaisena aikana. Jälkiä Tapulikaupunki on osa 14-osaista ääniteossarjaa, joka levittäytyy ympäri Helsinkiä vuosina 2019-2021.

Ääniteoksen tarkempi sijainti ja kartta löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/jalkiasarja/

Esitys alkaa Tapulin kirjaston edestä. Teoksen kokeaksesi sinulla tulee olla mukana oma älylaite, jossa nettiyhteys sekä kuulokkeet. Jos et omista näitä laitteita, mutta haluaisit tulla esitykseen, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen jalkiateos@gmail.com.

Ääniteos on saatavilla vuoden 2021 loppuun saakka, kesto 30-40 min.

 

Paikallismaisemia-festivaalin ohjelma on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautuminen kaikkiin tapahtumiin tästä: https://zodiak.gruppo.fi/online-applications/index.php/657319/lang-fi