Olet täällä

Ammattilaisille
12.6.2018 - 14.6.2018

Kurssiarkisto 2018 Jarmo Ahonen: Kehonhuolto

Kolmen iltapäivän tehokas kehonhuoltopaketti tanssin ammattilaisille ja muille kehoaan työvälineenään käyttäville.

Tiistai-torstai 12.-14.6. klo 16.30-18.30
Ohjaaja: Jarmo Ahonen
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 6 h
Kurssimaksu: 65 euroa
Ilmoittautuminen verkkolomakkeella.

Jarmo Ahonen on fysioterapeutti, tietokirjailija, kouluttaja ja Pilates-opettaja. Hän on työskennellyt 30 vuotta Suomen Kansallisbaletin konsultoivana fysioterapeuttina. Lisäksi hän on toiminut Suomen olympiajoukkueen fysioterapeuttina seitsemissä olympialaisissa (1988-2012) ja on ollut pitkään jäsen Suomen Olympiakomitean lääkintävaliokunnassa.

Ahonen on julkaissut kymmenkunta fysioterapian ja kehonhallinnan kirjaa Suomessa ja Englannissa. Viimeisin kirja ”Liikkuva ihminen” julkaistiin vuonna 2011 ja sen jälkeen hän käänsi yhdessä Veera Turkin kanssa ”Fascial Stretch Therapy”-kirjan, joka julkaistiin suomenkielellä 2015. Lisäksi Ahonen on tuottanut lukuisia artikkeleita suomalaisiin ja kansainvälisiin julkaisuihin. Hän on julkaissut myös runoteoksen ”Matkalla” vuonna 2011. Hänen aloitteestaan perustettiin Dance Health Finland (DHF) vuonna 2000 ja Ahonen toimi yhdistyksen puheenjohtajana kuusi ensimmäistä vuotta.

Jarmo Ahonen on toiminut Suomessa Pilates-kouluttajana vuodesta 1999 palattuaan Yhdysvalloista suorittamiensa Pilates-tutkintojen jälkeen. Hän on opettanut sen jälkeen Suomessa Pilates-metodia niin tanssin, urheilun kuin fysioterapiankin ammattilaisille. Hänen kehittämänsä Somatic Fysio on fysioterapian jatkokoulutus, joka on kerännyt suosiota jo kymmenen vuoden ajan. Nykyisin hän on Somatic Center Finland Oy:n pääopettaja sekä Suomen Kansallisbaletin kehonhallinnan opettaja.
 
Tällä hetkellä Jarmo Ahonen on Art Fysio Oy:n toimitusjohtaja ja toimii yrityksessä fysioterapeuttina sekä kouluttajana eri puolilla Suomea sekä kansainvälisesti.

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisista peruutuksista peritään 25% kurssihinnasta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)