Olet täällä

Kaikille

Kuva: Katri Naukkarinen

TAPULIN NUORISOTALO
(Ajurinaukio 5)

1.7.2019 10:00 - 19.7.2019 16:00

Kurssiarkisto 2019 Kehoni on huvipuistoni

Zodiak  järjestää 1.-19.7.2019 maksuttoman tanssitaidepainotteisen päiväleirin Kehoni on huvipuistoni.

Aamupäivisin on liiketehtäviin perustuva tanssitunti, jonka jälkeen valmistetaan ja syödään yhteinen lounas. Iltapäivien vaihteleva ohjelma koostuu mm. kehollisuutta käsittelevästä lukupiiristä ja ulkona tehtävistä, hetkessä syntyvistä tansseista. Leirin tarkempi ohjelma julkaistaan toukokuun aikana. Leirin sisällöissä painottuu omassa kehossa viihtyminen ja kehon kyvyistä riemastuminen.

Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset tanssista ja liikkeestä kiinnostuneet. Lapset voivat osallistua yhdessä aikuisen kanssa.
Osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista tanssista tai taidetyöskentelystä.

Leiri tapaa 1.-19.7.2019, ma–pe klo 10–16 Tapulin nuorisotalolla (Ajurinaukio 5).

Leirillä ohjaajina toimivat tanssitaiteilija Anna Koskela, koreografi Nina Mamia ja tanssin ammattiopiskelija Inka Pohjonen.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot yleisotyo@zodiak.fi tai 050 573 7947 / Anna Koskela

Paja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Voit ilmoittautua vain aamupäiviksi tai vain yhdelle viikolle.
Ilmoittautumiset puhelimitse tai sähköpostilla 28.6.2019 mennessä.

Ohjaajista

Anna Koskela: "Ajattelen kehon olevan huvipuisto, jossa saa ja pitää hullutella. Minä tanssin, koska tanssiminen on parasta mitä on. Tanssiessani tunnen olevani olemassa. Työssäni haluan käsitellä hyvyyden ja rakkaudellisuuden teemoja, ymmärtämistä ja lempeyttä. Tykkään liikkua luonnossa. Kotihommista suosikkini on pyykin viikkaaminen. Haaveilen oikeudenmukaisesta maailmasta jossa ketään ei pudoteta kelkasta."

Nina Mamia: "Koreografina ja ohjaajana olen tutkinut liikkeen ja tekstin yhdistämisen mahdollisuuksia teoksissani vuodesta 2000. Perustin vuonna 2014 nykytanssiteatteri Mamia Companyn, jonka teokset ovat osa tätä jatkumoa; nykytanssin ja nykyteatterin saumatonta yhdistymistä toisiinsa. Olen kehittänyt omaa metodiikkaani, joka avaa tapoja löytää kokonaisvaltainen kehollinen ja suullinen ilmaisu. Olen toiminut koreografi-ohjaajana sekä tanssija-näyttelijänä kiertueteatterissa, vapaissa ryhmissä sekä kaupunkien teattereissa. Lisäksi minulla on vuosien kokemus tanssin ja teatterin opettamisesta erilaisille ryhmille."

Inka Pohjonen: "Kuvailisin itseäni tanssin ammattiopiskelijana sanoin utelias, etsiskelijä, kyseenalaistaja, innostuva, nauravainen, värikäs, kuuntelija, kirjoittaja. Kiinnostaa luonto, ihmisyys, oleminen, muut otukset, minä maailmassa, identiteetti naisena, identiteetti noin ylipäätään, kehon poliittisuus, kansantarut, seireenit, embryologia, keho, ruumis, kuolema, muodot,  arkkitehtuuri, sydän, aivot, luusto, sisäelimet, teknologia, Skype, Alexa ja muut voice-interface -toiminnot älylaitteissa, objektit kehon jatkeena, sykemittari, silmälasit, tekolonkka, iho, sensoriaalisuus liikkeen tuottamisessa, salama,Venezuela, dialogi ja koirat."