Olet täällä

Kuva: Terhi Pursiainen

Urbaaniluonto on Zodiakin Minun nimeni on -hankkeen ja Helsingin Taiteilijaseuran yhteistyöprojekti.

Tutustu Minun nimeni on –projektiin tarkemmin blog-sivuilla tai facebookissa.

26.4.2017 14:00 - 18:00

Kylvötapahtuma kauppakeskus Kaaressa

Minun nimeni on -taidehankkeen kaupunkiviljelyä ja taidetta yhdistävän Urbaaniluonto-projektin kevään toinen kaikille avoin kylvötapahtuma järjestetään kauppakeskus Kaaren toisen kerroksen aulassa!

Tule kylvämään valitsemiesi hyötykasvien tai kukkien siemeniä, vie kasvi kotiin kasvamaan ja ilahdu ikkunalautaviljelystä! Ota mukaan oma ruukku ja siemeniä tai hyödynnä paikan päältä löytyviä tarvikkeita. Kotonasi kasvaneen kasvin voit halutessasi tuoda myöhemmin keväällä osaksi Kannelmäkeen kauppakeskus Kaaren viereiselle Antinniitylle perustettua yhteisöllistä puutarhaa. 

Puutarhuri Janne Länsipuro on paikalla koko päivän opastamassa siementen kylvämisessä, taimien kasvatuksessa ja puutarhan hoidossa sekä antamassa vinkkejä alkavaa kasvukautta varten. 

Urbaaniluonto-projektissa Antinniityn puutarha on hyötykasviviljelmän lisäksi paikka taiteelle, elämyksille ja esityksille. Tapahtuma on hyvä tilaisuus kuulla lisää Antinniityn yhteisöpuutarhasta, Urbaaniluonto-projektista sekä mahdollisuus osallistua toimintaan ja puutarhan suunnitteluun. 

Lue lisätietoja projektista täältä. Voit osallistua toimintaan myös facebookissa Antinniityn yhteisöpuutarha –ryhmässä.


Ti 26.4. klo 14-18

Paikka: Kauppakeskus Kaari, 2. kerroksen aula (Kantelettarentie 1, 00420 Hki)

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton – tervetuloa aloittamaan kasvukausi!

Yhteistyössä: Kanneltalo, Helsingin kulttuurikeskus, Kannelmäen peruskoulu, kauppakeskus Kaari, HSY:n Metsipirtin multa, Pavunvarsi, Pirilän Kukkatalo, Hyötykasviyhdistys, Fiskars ja Prisma Kaari.