Olet täällä

Kaikille

Kuva: Pekka Louhio

Kurssi pidetään Zodiakin studiossa C4.

27.4.2017 19:00 4.5.2017 19:00 11.5.2017 19:00 18.5.2017 19:00

Kurssiarkisto 2017 Liikelaboratorio - kurssi edistyneemmille harrastajille

Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt mutta kurssilla on tilaa. Ota yhteyttä elina.ruoho-kurola@zodiak.fi

Liikelaboratorio on kurssi, jolla tutkimme liikettä, kehoa ja tanssia. Keskiössä kurssilla on liike, jota tarkastelemme eri teemojen kautta. Työskentelemme työkalupakki-idean kanssa ja haemme uusia työkaluja syventämään ja monipuolistamaan omaa liikkumistamme. Tunneilla tarkastellaan mm. kuinka mielikuvat, liikelaadut, keholliset lähtökohdat, tila, aika, energia ja intensiteetti vaikuttavat liikkeeseemme.

Käymme läpi sisäisiä ja ulkoisia impulsseja, mietimme mitä kehon maadoitus tai vertikaalisuus mahtavat tarkoittaa. Näiden liikkeeseen sidottavien teemojen kautta tarkastelemme minkälaisia elementtejä tanssissa on läsnä. Ja tietysti muistamme, ettei liike ole vain liikettä, vaan se on myös kokemusta itsestä ja maailmasta.

Kurssi soveltuu jo hieman edistyneemmälle harrastajalle, joka on käynyt tanssitunneilla aikaisemminkin. Jokaisen tanssi lähtee omista lähtökohdista. Voimme yhdessä ryhmän kesken pohtia, mihin teemoihin eritoten haluamme syventyä.

Torstaisin klo 19-21, 27.4.-18.5.
Ohjaaja: Satu Rekola
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 4 krt / 8 h
Hinta: 65 €
Ilmoittautuminen 12.4. mennessä.
Mahdolliset peruutukset 19.4. mennessä.

Huom! Vuoden 2017 alusta lähtien toimitamme kurssikirjeet ja -laskut sähköpostitse.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä peruutuspäivänä klo 16 mennessä. Tarkista kurssin viimeinen peruutuspäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla (ainoastaan tasaraha!) tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)