Olet täällä

Kaikille

Kuva: Elina Häyrynen

28.10.2017 10:00 29.10.2017 10:00

Kurssiarkisto 2017 Liikettä tanssi- ja teatteri-improvisaation rajapinnoilla

HUOM! Ilmoittautuminen on päättynyt mutta kurssille mahtuu vielä mukaan. Ota yhteyttä elina.ruoho-kurola@zodiak.fi

Jukka Tarvaisen viikonloppukurssilla improillaan tanssi- ja teatteri-improvisaation rajapinnoilla, konkretiasta abstraktioon ja takaisin. Hyödynnämme niin selkeitä sanallisia ohjeita kuin omasta itsestä nousevia hankalammin sanallistettavissa olevia impulssejakin. Annamme liikkeen viedä meitä sinne, minne se on viedäkseen. Käytämme ääntä ja puhetta, jos sitä on tullakseen. Pidämme kokeilemisen kynnyksen matalana. Tanssimme. Yksin liikkumisen lisäksi työskentelemme pareittain ja ryhmissä, kuuntelevaan ja hedelmälliseen yhteistyöhön pyrkien. Kurssi ei vaadi aikaisempaa kokemusta tanssista tai improvisaatiosta.

Lauantaista sunnuntaihin 28.-29.10. klo 10-14
Ohjaaja: Jukka Tarvainen
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 2 krt / 8 h
Kurssimaksu: 70 euroa
Ilmoittautuminen 12.10. mennessä.

Jukka Tarvainen on tanssitaiteen maisteri ja monipuolinen liikkuja, joka toimii tanssin lisäksi myös muiden näyttämötaiteen muotojen, kuten teatterin ja musiikin, parissa.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)