Olet täällä

Ammattilaisille

Kuva: Margrét Sara Guðjónsdóttir

3.2.2016 10:00

Kurssiarkisto 2016 Margrét Sara Guðjónsdóttir: Drop into the Body

Islantilaisen Margrét Sara Guðjónsdóttirin työpaja toimii johdantona tuntemus- ja olotila-orientoituneeseen kehotyöskentelyyn. Tavoitteena on ohjata osallistujat kohti niin sanottua täyspudotusta kehoon.

Guðjónsdóttirin opetus- ja työskentelymenetelmät perustuvat praktiikaan, joka tuo kehon fysiologiset ja psykologiset olotilat yhteen. Työpajapäivä alkaa kahden tunnin myofaskiaalisella meditaatiolla, jonka tarkoituksena on löytää Tyhjä Keho, väline, jonka kautta on mahdollista oppia tuntemaan kehon lihaskalvojärjestelmässä tapahtuva liike. Näitä löytöjä kehitetään eteenpäin päivän toisessa osassa.

Työpajassa pyritään laukaisemaan kehossa olevia fysiologisia ja psykologisia kramppeja ja kireyksiä. Yksi prosessin osa on vapauttaa ammattitanssija "ulkopuolisesta silmästä", joka tarkkailee, tuomitsee ja erottaa tanssijan sisäisestä kokemuksestaan. Näin pyritään antautumaan kokonaan niille asioille, jotka sijaitsevat ehdollistetun kehomuistin ulkopuolella.

Keskiviikkona 3.2. klo 10.00–14.00
Ohjaaja: Margrét Sara Guðjónsdóttir
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 1 krt / 4 h
Hinta: 50 €
Ilmoittautumisaika on päättynyt mutta kurssilla on vielä tilaa. Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä s-postia osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi.

Huom! Kurssin viimeinen peruutuspäivä on 27.1.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)