Olet täällä

Kurssi

Kuvat: Kseniya Turlakova ja Matilda Rahm

8.12.2017 17:00 9.12.2017 12:00 10.12.2017 12:00

Kurssiarkisto 2017 Miesten viikonloppukurssi

HUOM! Kurssi-ilmoittautuminen on päättynyt mutta kurssilla on vielä tilaa, ilmoittautumiset elina.ruoho-kurola@zodiak.fi

Miesten kurssilla palaamme tanssin voimaannuttavan potentiaalin äärelle. Lähestymme liikettä kokemuksellisuuden ja toiminnallisuuden kautta. Laajennamme oman kehon ymmärrystä ja tanssin mahdollisuuksia improvisaation sekä ohjattujen liikesarjojen avulla. Yksilö-, pari- ja ryhmäharjoitteet haastavat työskentelemään fyysisyyden, liikkeen jatkuvuuden ja mielikuvituksen kanssa. Räp, disco ja baile-funk-musiikki nostavat energian kattoon ja hien pintaan, kun taas meditatiiviset soinnut palauttavat herkkyyden ja aistillisuuden pariin.

Kurssi ohjataan suomeksi ja englanniksi.

Perjantai 8.12. klo 17-20 & lauantai 9.12. klo 12-16
Ohjaaja: Ima Iduozee
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 7 h
Kurssimaksu: 60 euroa
Ilmoittautuminen 23.11. mennessä.

Ima Eljas Iduozee on helsinkilässyntyinen koreografi ja tanssija, joka on työskennellyt monipuolisesti tanssi- ja teatteriproduktioissa vuodesta 2009 lähtien. Iduozeen kansainvälistä huomiota herättänyt debyyttiteos This is the Title (2012) on kiertänyt 10 maassa Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Teos valittiin muun muassa eurooppalaisen Aerowaves-verkoston 20 teoksen suosituslistalle vuonna 2016. Iduozeen viimeisin teos Purple Nights (2015) valmistui tilaustyönä Tukholman Kaupunginteatterille. Samana vuonna Iduozee palkittiin Suomen Arvostelijain Liiton Kritiikin kannuksilla, parhaasta vuoden aikana tapahtuneesta taiteellisesta läpimurrosta.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)