Olet täällä

Kurssi

Kuva: Elina Häyrynen

23.2.2018 - 25.2.2018

Kurssiarkisto 2018 Miesten viikonloppukurssi

Miesten viikonloppukurssilla tutustutaan nykytanssiin erilaisten liikkeellisten ja improvisatoristen harjoitteiden kautta, niin yksin kuin ryhmässä. Tarkastelun kohteena ovat erityisesti oma tanssin kokemus, kehotietoisuuden syventäminen, heittäytyminen liikkeeseen sekä omien sisäisten ja ryhmästä nousevien impulssien hyödyntäminen liikkeessä. Kurssi soveltuu sekä vasta-alkajille että aikaisemmin tanssia harrastaneille.

Perjantai 23.2. klo 17-20, lauantai 24.2.- sunnuntai 25.2. klo 11-14
Ohjaaja: Jukka Tarvainen
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 9 h
Kurssimaksu: 75 euroa
HUOM! Ilmoittautumista jatkettu 14.2. asti.
ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT MUTTA KURSSILLA ON VIELÄ TILAA. OTA YHTEYTTÄ: elina.ruoho-kurola@zodiak.fi tai 050 587 0470.

Jukka Tarvainen on tanssitaiteen maisteri ja monipuolinen liikkuja, joka toimii tanssin lisäksi myös muiden näyttämötaiteen muotojen, kuten teatterin ja musiikin, parissa.

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)