Olet täällä

Kaikille

Kuva: Uupi Tirronen

17.9.2016 10:00 18.9.2016 10:00

Kurssiarkisto 2016 Minä, kehoni, tanssini - Kohti omaa ilmaisua

Kurssilla on vielä tilaa! Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi

Gabriela Aldana-Kekonin ohjaama viikonloppukurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan tanssijan ja koreografin työtä sekä tutustumaan itseensä esiintyjänä. Millaista on juuri minun ilmaisuni? Miten minä esiinnyn? Minkälainen on oma tanssini?

Kurssilla teemme hengitysharjoituksia, voimaannuttavia liiketehtäviä sekä mielikuvaharjoitteita, joiden jälkeen jokainen työstää omaa sooloaan annetun koreografiarungon pohjalta. Kokeilemme oma materiaaliamme myös ryhmässä ja mahdollisesti erilaisissa ympäristöissä.

Lauantaina 17.9. klo 10-16
Sunnuntaina 18.9. klo 10-16
Ohjaaja:
Gabriela Aldana-Kekoni
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 2 krt / 12 h
Hinta: 85 €
Ilmoittautuminen 4.9. mennessä.
Mahdolliset peruutukset 9.9. mennessä.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)