Olet täällä

Kaikille

Kuva: Katri Naukkarinen

Huom. 18. ja 19.2. tunti pidetään Zodiak Stagella

17.2.2017 17:30 18.2.2017 12:00 19.2.2017 12:00

Kurssiarkisto 2017 Painiminen ja painiskeleminen

Kurssilla on vielä tilaa! Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä s-postia osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi

Kolmipäiväisellä kurssilla kokeillaan PAINI-teoksen harjoituksia. Kurssilla harjoitellaan lämmittelyä, yhden-, kahden- ja monenvälisiä otteita ja liikesarjoja sekä vapaata, toisia huomioivaa ottelua. Ottelussa olennaista ei ole voittaa tai päihittää, vaan siinä korostuu oman ja toisen voiman tunteminen ja sillä leikkiminen.

Osallistuminen painikurssille sopii kaikentasoisille. Tätä painia ei ole sidottu osallistujan ikään, kokoon tai sukupuoleen. Otteluihin valmistaudutaan rauhallisella lämmittelyllä ja kokeilemalla eri tekniikoita ja sääntöjä. Jokaisen päivän aluksi käydään läpi päiväkohtaiset painitunnelmat, jotta jokainen osaa huolehtia itsestään ja auttaa painikumppaneitaan painimaan.

Olennaista painissa on ääni- ja tilasuunnittelu. Yksi painikerroista on Zodiakin Stagella PAINI-teoksen äänentoiston ja tilasuunnittelun ympäröimänä. Painiin tarvitaan mukaan eväät, virvokkeet ja mukavat vaatteet. Painiminen tapahtuu paljain jaloin.

Kurssi liittyy 7.3. ensi-iltansa saavaan Anna Maria Häkkisen, Lotta Suomen ja Sanna Uutun teokseen PAINI. PAININ työryhmä on mukana kurssilla.

Perjantai 17.2. klo 17.30-20 / Zodiak Studio C4
Lauantai 18.2. klo 12-14.30 / Zodiak Stage
Sunnuntai 19.2. klo 12-15 / Zodiak Stage
Ohjaaja: Lotta Suomi
Paikka: Zodiak Studio C4 ja Zodiak Stage
Kesto: 3 krt / 8 h
Hinta: 65 €
Mahdolliset peruutukset 9.2. mennessä.

Huom! Vuoden 2017 alusta lähtien toimitamme kurssikirjeet ja -laskut sähköpostitse.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä peruutuspäivänä klo 16 mennessä. Tarkista kurssin viimeinen peruutuspäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla (ainoastaan tasaraha!) tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)