Olet täällä

Koululaisesitys
AJIMA

Esitys: Maija Karhunen
Konsepti, koreografia, video: Marc Philipp Gabriel
Näyttämö & puvut: Friederike Meese
Alkuperäistuotanto: Hochschulübergreifendes Zentrum Tanz Berlin (HZT)
Kuva: Friederike Meese

Kesto: 60 min

PERUTTU

ZODIAK STAGE

23.4.2020 13:00 24.4.2020 13:00

PERUTTU Koululaisesitykset: Marc Philipp Gabriel – Maija Karhunen: AJIMA

AJIMAn koululaisesitykset vuodelta 2020 on peruttu koronapandemian vuoksi.

Zodiak ja Ruutia!-festivaali järjestävät yhteistyössä huhtikuussa viikolla 17 kaksi ilmaisesitystä Maija Karhusen ja Marc Philipp Gabrielin teoksesta AJIMA. Ilmaisesitykset on suunnattu yläkouluille, ammattioppilaitoksille ja lukioille.

AJIMA-teos leikkii sosiaalisilla odotuksilla ja ennakkoasenteilla, joita asetamme toinen toisillemme päivittäin. Sosiaalinen vuorovaikutus on jatkuvaa neuvottelua, jossa meillä kaikilla ei kuitenkaan ole samoja oikeuksia tai mahdollisuuksia lähtökohtaisesti. AJIMA kyseenalaistaa väsymättä rutiininomaisen halumme tehdä pysyviä oletuksia toisistamme ja itsestämme.

AJIMAn on ohjannut ja sen koreografian ja videosuunnittelun on tehnyt berliiniläinen koreografi Marc Philipp Gabriel. Tila- ja valosuunnittelu on Friederike Meesen käsialaa. Lavalla nähdään tanssija-esiintyjä Maija Karhunen. AJIMA vieraili Zodiakin ohjelmistossa tammikuussa 2018.

Koululaisesityksiin kuuluu teosalustus ennen esitystä ja keskustelu teoksesta ja erilaisuuden kohtaamisesta esityksen jälkeen. Esitykset toteutetaan Taiteen edistämiskeskuksen tuella. AJIMAsta nähdään yksi avoimessa myynnissä oleva esitys osana Ruutia!-festivaalin ohjelmistoa 23.4.2020 klo 18.00.

Esityskieli: englanti. Teosalustus ja jälkikeskustelu voidaan pitää joko suomeksi tai englanniksi.

Ilmoittautuminen ja Tiedustelut:
yleisötyövastaava Katja Kirsi, katja.kirsi@zodiak.fi / 050 343 9302