Olet täällä

Kurssi

Kuvat: Amina Aboulfaouz ja Milana Aus

4.6.2018 - 8.6.2018

Kurssiarkisto 2018 Repeat-Pause-Edit -tanssielokuvan kesäkurssi nuorille, kesä 2018

HUOM! Kurssi on peruttu.

Nuorten Repeat-Pause-Edit -tanssielokuvakurssi valtaa jo 11. kerran Kaapelitehtaan koululaisten kesälomien aluksi. Viisipäiväisen työpajan aikana tehdään pienryhmissä lyhytelokuvia sekä opetellaan kuvakäsikirjoitusta, kuvausta, leikkausta ja editointiohjelmien käyttöä. Viikon lopuksi työpajan aikana syntyneet elokuvat katsotaan yleisölle avoimessa katselmuksessa, johon nuoret voivat kutsua omat kannattajajoukkonsa.

Lyhytelokuvat toteutetaan tanssin, teatterin ja parkourin keinoin. Aamupäivät keskitytään alan ammattilaisten ohjauksessa edellä mainittuihin lajeihin ja iltapäivät keskitytään elokuvalliseen ilmaisuun. Ennakkotaitoja ei välttämättä tarvita, kaikkia lajeja kokeillaan.

Repeat-Pause-Edit -kurssin järjestävät yhteistyössä Zodiak, Teatterimuseo ja Valokuvataiteen museo. Kurssi on tarkoitettu erityisesti yläkouluikäisille nuorille.

Maanantaista perjantaihin 4.-8.6. klo 10-15 (perjantaina klo 16 saakka)

Paikka: Kaapelitehdas
Kesto: 26 h
Kurssimaksu: 180 euroa

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)