Olet täällä

Kaikille

Kuva: Stuart McIntyre

7.4.2017 16:00

Kurssiarkisto 2017 Ritual-työpaja

Tanskalainen tanssiryhmä NEXT ZONE ohjaa työpajan, joka sisältää breakdancea, akrobatiaa ja popping-tekniikkaa. Osallistujat tutustuvat teemoihin ja käytännön harjoitteisiin, joita on käytetty Ritual-teoksen liikekielen luomiseen.

Työpaja alkaa lyhyellä ja leikkisällä nykytanssityylisellä lämmittelyllä. Sen jälkeen harjoitellaan breakdancea ja akrobatiaa, ja työpaja päättyy poppingiin. Työpaja on avoin kaikenikäisille- ja tasoisille osallistujille. Työpajan sisältöä muokataan osallistujien taitojen mukaan.

Työpajan ohjaajat Hocine Khiar ja Mehdi Belkabir ovat nimekkäitä breaktanssijoita ja taiteilijoita, jotka osallistuvat säännöllisesti alan tärkeisiin kilpailuihin. 

Lene Boelin ohjaaman Ritual-teoksen alkulähteenä ovat toimineet koreografin oma suhde inuiittikulttuuriin, arktinen luonto ja urbaanit breakdance-battlet. Teos esitetään Stoan musiikkisalissa 8.4. klo 16.

Työpaja on osa ApinaFestin ohjelmistoa.

Perjantaina 7.4. klo 16-18
Ohjaajat:
 Hocine Khiar and Mehdi Belkabir
Paikka: Stoan musiikkisali (Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki)
Kesto: 1 krt / 2 h
Hinta: 20 €
Ilmoittautuminen 30.3. mennessä osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi
Mahdolliset peruutukset 30.3. mennessä.

Huom! Vuoden 2017 alusta lähtien toimitamme kurssikirjeet ja -laskut sähköpostitse.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä peruutuspäivänä klo 16 mennessä. Tarkista kurssin viimeinen peruutuspäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla (ainoastaan tasaraha!) tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)