Olet täällä

Kurssi

Kuva: Maria Saivosalmi

20.1.2020 10:00 22.1.2020 10:00 24.1.2020 10:00

Kurssiarkisto 2020 Senioreiden intensiivikurssi

Käsittelemme kurssitilannetta kokonaisvaltaisena taiteellisena tapahtumana, jossa improvisatoristen harjoitteiden myötä liikumme anatomian, mielen ja kehon poeettisuuden ja jatkuvan liikkeen äärellä. Kurssin viimeisellä kerralla toteutamme pienen tehtävänantopohjaisen esityksen/ avoimen harjoituksen.

Maanantai 20.1., keskiviikko 22.1., perjantai 24.1. klo 10-12
Ohjaaja: Maria Saivosalmi
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 6 h
Kurssimaksu: 45 euroa
Ilmoittautuminen 3.1. mennessä
Ilmoittautuminen täällä.

Maria Saivosalmi-Katinas valmistui tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2004. Hän on toiminut laaja-alaisesti tanssitaiteen kentällä esiintyjänä, koreografina sekä pedagogina. 2004–2012 Saivosalmi-Katinas oli tanssijakiinnityksellä Helsinki Dance Companyssa. Hänen koreografisia töitään ovat tukeneet esimerkiksi Zodiak – Uuden tanssin keskus sekä Liikkeellä marraskuussa festivaali. Vuoden 2018 hän työskenteli näyttelijäntaiteen laitoksen tanssitaiteen vastaavana sekä lehtorina Liettuan Musiikki- ja Teatteriakatemiassa. Hän toimii vierailevana opettajana Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa useilla eri laitoksilla. Tällä hetkellä Saivosalmi-Katinas työskentelee Koneen säätiön apurahalla koreografisten projektien parissa sekä nauttii pedagogisen työn monikerroksisuudesta.

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla zodiak@zodiak.fi. Peruutuksesta peritään aina toimisto- ja hallintomaksu 10% kurssin hinnasta. Tarkista viimeinen peruutuspäivä yläpuolelta kurssitiedoista.

Akuuteissa sairaustapauksissa, ota yhteys Zodiakiin. Kurssimaksusta voi saada palautuksen vain kirjallisella lääkärintodistuksella.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä ja SmartumPay-sovelluksella sekä Edenredin virikeseteleillä ja MyEdenred -mobiilimaksuna. (ePassi!) Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä tai pankki- / luottokortilla.

Lisätiedot ja tiedustelut: Tiia Kekäläinen, zodiak@zodiak.fi, p 041 319 8722. (arkisin klo 13-16)