Olet täällä

SIVUASKEL-KLUBI

 

Kuva: Goodyn Green

Liput: 7€

 

VALSSAAMO

10.2.2017 22:00 - 11.2.2017 02:00

Sivuaskel 2017 | Sivuaskel-klubi

PLANNINGTOROCK (DJ SET, 00:00–01:30)

 

Jam Rostron on Boltonissa (UK) syntynyt ja Berliinissä toimiva musiikkituottaja, joka kätkeytyy multimedia- ja esitysprojekti Planningtorockin taakse. Planningtorockin kolmas albumi All Love Is Legal julkaistiin 2014, ja se on hänen tähänastisista julkaisuistaan poliittisin. Rostron vaihtoi levytysprossessisa nimensä androgyyniseen Jamiin (Janinesta), heijastaakseen albumin manifestia monikansallisen sukupuolitasa-arvon puolesta.

Aiemmin Planningtorock on luonut yhteistyössä The Knifen, Mount Simsin ja tanskalaisen esitystaideryhmä Hotel Pro Forman kanssa Tomorrow in A Year -pop-oopperan, joka pohjautui Charles Darwinin Lajien syntyyn. Planningtorock on myös säveltänyt ja esittänyt musiikin Ian Kalerin o.T.-sarjan kaikissa kolmessa teoksessa.

Sivuaskeleen festivaaliklubilla Planningtorockilta kuullaan dj-setti. Hänen musiikissaan sukupuolen selkeästi haastavat äänet ovat kuitenkin avomielisiä ja leikkisiä, toimitettuna syvän, tumman diskon päälle. Planningtorockin eklektinen ja arvaamaton lähestyminen dj-esiintymiseen on kaikkea muuta kuin tosikkomaista.

Lippuja myy Tiketti (osa Sivuaskel-festivaalia).