Olet täällä

Vierailuesitys
HORRIBLE MIXTURES

Koreografia: Stina Nyberg apunaan Andros Zins-Browne
Esitys: Stina Nyberg
Tilasuunnittelu ja Puvustus: Anna Uddenberg
Valosuunnittelu: Markus Granqvist
Taiteellinen talonmies: Jens Strandberg
Tuotanto: MDT, The Swedish Arts Council, The Swedish Arts Grants Committee, Workspace Brussels, Slingan touring network, [DNA] Departures and Arrivals network which co-financed by the Creative Europe program of the European Commission

Kuva: Casper Hedberg

Esitys on toteutettu [DNA] Departures and Arrivals -hankkeen puitteissa. Hanketta tukee EU:n Luova Eurooppa -ohjelma.

Yhteistyössä: Tanssin talo

Kesto: 60 min

Taiteilijatapaaminen (ruotsiksi): 7.2. klo 20.30 alkavan esityksen jälkeen.

Liput: 25/15 €

VALSSAAMO

6.2.2017 18:30
6.2.2017 20:30
7.2.2017 18:30
7.2.2017 20:30
8.2.2017 18:30
8.2.2017 20:30

Esitysarkisto 2017 Sivuaskel 2017 | Stina Nyberg: Horrible Mixtures

Horrible Mixtures on istunto, joka asettaa yleisön keskelle. Koreografi Stina Nyberg toimii johtajana ja yleisö näyttelijänä tässä esityksessä, joka sukeltaa siihen voimaan, joka hengellisyydellä on luoda jaetun kokemuksen tiloja. Horrible Mixtures on oudon intiimi kokous, joka kommunikoi  yleisönsä mielten ja jännittyneen epäuskon kanssa. Tunnistaen olevansa syvästi luonnollisten selitysten rajoittama, Nyberg ihmettelee, mitä yliluonnollisuudesta olisi opittavana.

Horrible Mixtures sukeltaa keskelle uskoa ja skeptisismiä. Tilanteeseen sekoittuu usein toisistaan erossa pidettyjä kokemuksia, tietämyksiä ja tieteitä. Voiko vierailu rituaalisissa, yhteisöllisissä ja mentaalisissa kokemuksissa luoda uusia jaettuja fantasioita vieraiden ihmisten välille? Ja voivatko sellaiset kokemukset auttaa meitä kaventamaan kuvitteellista kuilua ruumiin ja mielen, tiedetyn ja tuntemattoman välillä?

Stina Nyberg valmistui koreografian maisteriksi Tukholman sirkus- ja tanssiyliopistosta DOCHista vuonna 2012. Hän työskentelee koreografina sekä esiintyjänä useissa yhteistöissä. Horrible Mixturesissa Nyberg käyttää itseluotuja menetelmiä ajatusten lukuun ja välitykseen. Teos etsii kykyä kuvitella erilaisia yhteyksiä ajatusten, kielen, fantasian, tulevaisuuden, ruumiiden ja katsojien välille.