Olet täällä

Demoesitys ja keskustelu
NOCORE – REFLECTIONS

Koreografia: Beniamino Borghi
Assistentti: Xavier Bambú Locquet Vandenberghe
Esiintyjät: NoCore-työpajan osallistujat
Yhteistuottaja: tanssiARTesaani ry.

Kuva: Xavier Bambú Locquet Vandenberghe

Kesto (demo): 40 min

Vapaa pääsy

VALSSAAMO

2.2.2019 18:30 - 20:00

Sivuaskel 2019 | NoCore – Reflections

NoCore – Reflections on esitys, joka on syntynyt koreografi Beniamino Borghin ohjaaman koreografisen NoCore-työpajan aikana. Työpajassa sen osallistujat on haastettu liikuttamaan kehoaan ja ilmaisemaan ajatuksiaan maskuliinisuudesta maailmanlaajuisen muuttoliikkeen kontekstissa.

tanssiARTesaani haluaa esitellä näyttämöllisessä ympäristössä tuloksia tästä yhteisöllisestä projektista, jossa eri eri-ikäiset ja eri kansallisuuksia edustavat miehet ovat kerääntyneet yhteen kertomaan henkilökohtaisia tarinoitaan ja jakamaan sellaisten miesten tunteita, joita sovinistinen yhteiskunta jatkuvasti tuomitsee.

Koreografi Beniamino Borghi käsittelee tämän prosessin kautta aiheita, jotka ovat läsnä hänen arkipäivässään: Suomessa vuodesta 2011 asuneena italialaisena miehenä hän kohtaa päivittäin kulttuurisen ja sosiaalisen kuilun.

tanssiARTesaani on uusi Loviisassa toimiva tanssiryhmä. Ryhmä keskittyy multimediaprojekteihin, nykytanssiin sekä fyysisen teatterin esityksiin, joita tehdään sekä ammattiesiintyjien että harrastajien ja nuorten kanssa.