Olet täällä

Festivaaliesitys
PHANTASMAGORIC

Tekijät ja esitys: Ingeleiv Berstad, Kristin Ryg Helgebostad, Chrisander Brun.
Valo- ja tilasuunnittelu: Chrisander Brun.
Puvustus: Fredrik Floen.
Dramaturgia: Huy Le Vo.
Ulkopuolinen silmä: Hooman Sharifi.
Valokuvaus: Simen Dieserud Thornquist.
Kuvitus: Olof Svenblad.
Videodokumentointi: Vibeke Heide.
Hallinto ja kiertueet: Bananaz.
Kiertuemanageri: Michelle Flagstad.
Yhteistuotanto: Dansens Hus, Oslo.
Tukija: Arts Council Norway, Fund for Performing Artists
Ensi-ilta: Dansens Hus, Oslo 2016

Kesto: 75 min

Liput: 30,50/24,50/16,50 €

VALSSAAMO

5.2.2020 19:00 Ensi-ilta
6.2.2020 19:00

Esitysarkisto 2020 Sivuaskel 2020 | Berstad/Helgebostad/Brun: Phantasmagoric

Phantasmagoric on hypnoottinen universumi, epätodellinen heijastuma, joka ammentaa surrealistisista kokeiluista ja pop-kulttuurin kuvastoista.1800-luvulla suositut fantasmagoriat langettivat taikalyhdyllä (laterna magica) kuvia savuverhoihin ja läpikuultaville pinnoille, kuljettaen katsojan aavemaisiin ja lumoaviin olotiloihin.

Phantasmagoric kutsuu harhailemaan unenomaisessa välitilassa, jättäytymään kuvien virtaan: ajatusten, tunteiden ja aistimusten kannateltavaksi. Muistojen, toiveiden ja halujen hauraaseen syleilyyn. Teoksessa tila, esineet, musiikki ja liike kutovat sävyrikkaan kangastuksen, aaltoilevan ja katoavan illuusioiden labyrintin, joka houkuttelee eksymään.

Taiteilijakollektiivi Berstad/Helgebostad/Brun on tehnyt yhteistyötä vuodesta 2012, teoskohtaisesti vaihtelevin kokoonpanoin. Koreografit Kristin Helgebostad ja Ingeleiv Berstad sekä visualisti ja valosuunnittelija Crisander Brun ovat kiinnostuneet taiteenalojen yhteiselosta hierarkiattomassa ympäristössä: koreografian, visuaalisuuden ja esiintymisen lomittumisesta.

 

Poikkeusinfo esteettömässä sisäänkäynnissä! Esteetön sisäänkäynti on poikkeuksellisesti Tallberginkatu 1:n kohdalta. Katso lisätiedot kohdasta Saavutettavuus.

www.chisander.no

www.kristinryghelgebostad.com

www.ingeleivberstad.com