Olet täällä

Kaikille

Ryhmä 1: klo 10-13.30

19.11.2016 10:00 20.11.2016 10:00

Kurssiarkisto 2016 Soiva liike: Kehollista tanssi- ja musiikki-improvisaatiota

Kurssilla on vielä tilaa! Voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi

Oletko koskaan ajatellut miltä tanssi kuulostaa? Miltä kuulostaisi soivan tanssijan ja muusikon duetto?

Zodiakin ja Caisan yhteisellä kurssilla tutkitaan muusikon ja soivan tanssijan yhteissoiton mahdollisuuksia Soiva liike -metodin avulla. Soiva Liike -metodissa uuden sensori- ja ääniteknologian avulla mahdollistetaan äänen tuottaminen liikkeestä, muuttaen tanssija soivaksi instrumentiksi, joka voi liikkuessaan toimia myös aktiivisena kineettisenä säveltäjänä.

Kurssilla pureudutaan tanssijan ja muusikon yhteissoittoon metodin avulla, jossa liikettään soittava tanssija on musiikillis-liikkeellisessä vuoropuhelussa muusikon kanssa. Kurssille voi osallistua tanssijana tai muusikkona. Tanssijoilta ei edellytetä aiempaa soittokokemusta. Kurssilla lähestytään liikettä omasta kehollisuuden praktiikan historiasta lähtien, kaikki tanssi- ja kehotekniikoiden muodot ovat mahdollisia lähestymiskulmia. Muusikoilta edellytetään kokemusta musiikki-improvisaatiosta. Osallistua voi oman instrumentin kera, omasta kulttuuri- ja musiikillisesta historiastaan ponnistaen.

Kurssille toivotaan mukaan sekä tanssijoita että muusikoita. Kurssi on avoin tanssin ja musiikin ammattilaisille sekä edistyneille harrastajille.

Lauantaina 19.11. Ryhmä 1: klo 10-13.30
Sunnuntaina 20.11. Ryhmä 1: klo 10-13.30
Ohjaajat: Hanna Pajala-Assefa ja Aki Päivärinne
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 2 krt / 7 h
Hinta: 55 €
Ilmoittautuminen 6.11. mennessä.
Mahdolliset peruutukset 11.11. mennessä

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)