Olet täällä

Kaikille

Kuva: Ia Samoil

24.5.2019 17:30 - 20:30 25.5.2019 10:00 - 14:00

Kurssiarkisto 2019 Spiraaleja, läpikulkuja ja matalalentoa

Kurssi on energinen kokonaisuus, jossa työskennellään lattialla sekä tilassa liikkuen yksin, parin kanssa ja ryhmässä. Tutkimme äärettömiä kaarevia reittejä ja polkuja jotka kulkevat seinien, lattian ja kehon läpi. Harjoittelemme liikettä spiraalien kautta tilan sekä toistemme läpi. Työpajan taustana on David Zambranon Flying low lattiatekniikka, Passing through ryhmä improvisaatio, kehon spiraaliliike ja spiraalistabilaatio metodi.

Spiraali kiertää itseään leikkaamatta äärettömän monta kertaa saman keskipisteen ympäri ja sitä pitkin liikkuva piste loittonee koko ajan keskipisteestä tai lähestyy sitä.

Työpaja on tarkoitettu tanssia jo pidempään harrastaneille. Kurssin ohjauskielenä suomi ja englanti.

Perjantai-lauantai 24.-25.5., perjantaina klo 17:30-20:30, lauantaina klo 10-14
Ohjaaja: Sari Palmgren
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 7 h
Kurssimaksu: 65 euroa
Ilmoittautuminen 9.5. mennessä
KURSSILLA ON VIELÄ TILAA! Ilmoittautumiset sähköpostitse elina.ruoho-kurola@zodiak.fi

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)