Olet täällä

Kaikille

Kuva: Samuli Laine

10.12.2016 18:00 11.12.2016 12:00

Kurssiarkisto 2016 Syvenny teokseen: Flashdance - yön dramaturgia

KURSSI ON PERUTTU.

Tervetuloa tutustumaan Flashdance-teoksen teemoihin, työprosessiin ja työryhmään! W A U H A U S ryhmän jäsenten Anni Kleinin ja Jarkko Partasen kurssilla laskeudumme yöhön. Klein ja Partanen ovat kiinnostuneita siitä, minkälaisia dramaturgisia mahdollisuuksia erilaiset esitystä varten luodut olosuhteet avaavat.

Kurssilla lähestytään muun muassa seuraavia kysymyksiä:

  • Millä tavoin esityksen konteksti (tila, aika, paikka, ihmiset) voivat toimia teoksen dramaturgisena kehyksenä ja lähtökohtana?
  • Minkälainen suhde teoksen materiaalisuuden ja kokonaisdramaturgian välillä on?
  • Kuinka esiintyjä voi toimia dramaturgian luojana ja kuinka teoksen dramaturgiaa voidaan kehittää näyttämöltä käsin?
  • Mikä on katsojan rooli dramaturgian luojana?  

Teemoja lähestytään keskustelujen, käytännön harjoitteiden ja teosesimerkkien kautta. Kurssi sisältää Flashdance-teoksen katsomisen lauantaina 10.12. klo 22.30 ja tapaamisen teoksen työryhmän kanssa esityksen jälkeen. Kurssille ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Kurssi sopii sekä tanssin harrastajille että esittävien taiteiden ammattilaisille ja opiskelijoille.

Lauantaina 10.12. klo 18-22 sekä esitys klo 22.30
Sunnuntaina 11.12. klo 12-16
Ohjaajat: Anni Klein ja Jarkko Partanen
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 2 krt / 8 h
Hinta: 85 € (sisältää esityslipun)
Ilmoittautuminen 27.11. mennessä.
Mahdolliset peruutukset 2.12. mennessä

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)