Olet täällä

Kaikille
7.9.2013 10:00 - 15:00 8.9.2013 10:00 - 15:00

Kurssiarkisto 2013 Tanssi kokemuksena - perus- ja jatkokurssi: WALKAPOLIS – Kaupungin anatomia

Maija Hirvasen vetämässä työpajassa käsitellään kävelemisen suhdetta kaupunkiympäristöön ja taiteeseen. Kaupunkiin liittyvät faktat, tarinat ja jokapäiväinen elämä ovat alusta loputtomille taiteellisille ideoille. Samalla taide muokkaa kaupunkia, elintilaamme. Walkapolis-työpajassa voit rakentaa omaa suhdettasi kävelemiseen ja kaupunkiin taiteen tekemisen ympäristönä.

Työpaja tutustuttaa osallistujat Maija Hirvasen ja työryhmän Walkapolis-kävelykierroskonseptiin, jossa kirjoittamisen, fyysisten harjoitteiden ja kuvaamisen kautta muodostuu työskentelytapa, jota Hirvanen kutsuu "kaupungin anatomian kartoittamiseksi".

Työpaja sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. Työskentely tapahtuu ulkotiloissa ja Zodiakin studiossa. Kurssihintaan kuuluu Walkapolis-teoksen pääsylippu. Esitykset 28.-31.8. Lippuja rajoitettu määrä / esitys.

OHJAAJA: Maija Hirvanen
AIKA: la–su 7.–8.9. klo 10–15, yht 10 h
PAIKKA: Zodiak Studio C4
HINTA: 65€ (sis. lipun esitykseen)
Ilmoittautuminen 26.8. mennessä.

Sitovat ilmoittautumiset kurssille viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen osallistumisen voi peruuttaa vain lääkärintodistuksella. Todistuksen puuttuessa peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan. 

KURSSIN ILMOITTAUTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT MUTTA KURSSILLA ON VIELÄ TILAA. Ota yhteyttä elina.ruoho-kurola@zodiak.fi