Olet täällä

Kaikille

Kuva: Urban Anatomies Teleport (2019), prosessikuvaa, video: Maja Wilhite-Hannisdal, kuvakaappaus: Pietari Kärki

22.4.2020 18:00 29.4.2020 18:00

Kurssiarkisto 2020 Teleport - ohjatut puhelinkävelyt

Ohjatuilla puhelinkävelyillä ryhmä ihmisiä menee kävelylle samaan aikaan, mutta eri paikoissa. Yhteyttä pidetään puhelimien avulla tavallisen puhelinsoiton tapaan. Vetäjä käyttää Zoom-sovelluksen ryhmäpuhelutoimintoa, mutta osallistuja ei tarvitse älypuhelinta, nettiä tai Zoom-sovellusta: tavallinen puhelin riittää. Vetäjän äänen saa kuulokkeilla korviin ja puhelimen voi laittaa taskuun.

Puhelinkävely on kolmiosainen. Ensin vetäjä ohjaa lausuen kävely- ja havainnointiharjoitteen, sitten seuraa vuorovaikutteinen tehtävä ja lopuksi on hetki aikaa höpistä. Ensimmäinen osuus on pisin ja osuuksien kestot lyhenevät loppua kohti.

Ryhmä ei siis kohtaa fyysisesti, vaan ainoastaan äänen välityksellä. Kurssille osallistuminen ei toisaalta edellytä, että sanoisi itse sanaakaan. Kurssille voi osallistua mistä vain esim. Jätkäsaaren, Utön ja Äkäslompolon välillä, kunhan on toimivapuhelinverkkoyhteys.

Yhden puhelinkävelyn kokonaiskesto on 1,5 tuntia ja kurssi sisältää kaksi kävelykertaa. Tämän kurssin kieli on suomi.

Keskiviikkoisin 22. & 29.4. klo 18-19.30
Ohjaajat: Pietari Kärki
Paikka: Valitsemasi ulkoilualue
Kesto: 3h
Osallistumismaksu: 25 euroa
Ilmoittautuminen on päättynyt.

Pietari Kärki (they/them), taiteilijanimeltään Pie Kär, on taiteilija ja esiintyjä, joka parhaillaan viimeistelee koreografiopintojaan Teatterikorkeakoulussa. Pietaria kiinnostaa koreografina erityisesti julkisen tilan liikkeen tarkkaileminen ja esiintyjänä erityisesti suhde yleisöön. Pietari esiintyy keväällä 2020 Zodiakin ohjelmistossa Mikko Makkosen teoksessa Actions x Figures.

Tästä kurssista on kaksi versiota, joista toinen toteutuu suomeksi ja toinen englanniksi. Huomioithan, että nämä kaksi versiota tapahtuvat eri päivämäärinä.

Osallistujalla tulee olla omasta takaa puhelin, kuulokkeet ja muistiinpanovälineet. Zodiak pahoittelee, ettei pysty tänä aikana järjestämään lainalaitteita kurssilaisille.

Kurssin vetäjä lähettää osallistujille tarkempaa informaatiota kurssista sähköpostitse viikkoa ennen kurssin alkua.

*****

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla zodiak@zodiak.fi. Peruutuksesta peritään aina toimisto- ja hallintomaksu 10% kurssin hinnasta. Tarkista viimeinen peruutuspäivä yläpuolelta kurssitiedoista.

Akuuteissa sairaustapauksissa, ota yhteys Zodiakiin. Kurssimaksusta voi saada palautuksen vain kirjallisella lääkärintodistuksella.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä ja SmartumPay-sovelluksella sekä Edenredin virikeseteleillä ja MyEdenred -mobiilimaksuna. Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä tai pankki- / luottokortilla.

Lisätiedot ja tiedustelut: Tiia Kekäläinen, zodiak@zodiak.fi, p 041 319 8722 (arkisin klo 13-16)