Olet täällä

Kaikille

Kuva: Ernest Protasiewicz

17.10.2018 18:00 - 20:00 18.10.2018 18:00 - 20:00 19.10.2018 19:00 20.10.2018 12:00 - 16:00

Kurssiarkisto 2018 Teoskurssi: DANCE

HUOM! Kurssi on peruttu.

Kurssilla tanssitaan Anna Maria Häkkisen DANCE-teokseen sävellettyä rytmimusiikkia, tavoitellen yhdessä nautinnollista olotilaa toistuvien askelkuvioiden kautta. Kurssin ohjaajina toimivat DANCE-teoksessa esiintyvät Anna Torkkel ja Soile Voima.

Kurssi alkaa oman hengityksen ja kehon painon siirtymiseen keskittyvällä lämmittelyllä, josta siirrytään kohti teoksen prosessin myötä syntyneisiin rikkaan minimalistiin tansseihin. Askelista ja käden heilahduksista syntyvä tanssi alkaa kehkeytyä kohti virtauksia, linjoja, pyörteitä ja pulsseja. Kurssilla kutsutaan esiin liikettä, jossa kehon energia kehrää yhdessä tilan rytmien ja muiden osallistujien kanssa. Liiketyöskentelyn lisäksi kurssilaiset käyvät katsomassa yhdessä DANCE-teoksen. 

Otathan mukaan omat, pohjista puhtaat tennarit tai sisäpelikengät.

Keskiviikko-lauantai 17.-20.10.
keskiviikko ja torstai klo 18-20, perjantaina esitys klo 19, lauantaina klo 12-16
Ohjaaja: Anna Torkkel ja Soile Voima
Paikka: Stoa
Kurssimaksu: 80 euroa, hintaan sisältyy esityslippu
Ilmoittautuminen 1.10. mennessä
Ilmoittaudu kurssille täältä.

Anna Torkkel on tanssitaiteilija, joka työskentelee koreografina, tanssijana, esiintyjänä, kuraattorina ja opettajana. Hänen töitään on nähty erilaisissa konteksteissa näyttämöllä, osana festivaaleja ja näyttelyjä sekä galleriatiloissa. Torkkelin praktiikan keskiössä on tanssi, läsnäolo ja pehmeys. Vuonna 2004 hän perusti Ehkä-tuotannon, joka on hallinnoinut nykytaidetila Kutomoa Turussa vuodesta 2009.


Soile Voima on työskennellyt tanssijana mm. Compagnie Heddy Maalem (FR), Francesco Scavetta/Wee (NO), Liisa Risu, Jenni Kivelä, Milla Koistinen, Anton Lachky ja Orfee Schuijt kanssa, ammattilaistuntien opettajana ja koreografina. Viimeisimmät teokset Garden of vigilance Festival Norpaksessa Taalintehtaalla (2017) sekä Jäljet - poimintoja Piispankadulta, työryhmä Kadun pakinan ja Turun kaupunginteatterin liikkuvassa teatteriesityksessä Turussa (2016).

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)